9 entry daha
  • çok komik olay ya... "ehü mehü adam yetkili.." altına sıçar insan... "burada mevzu yok akmerkeze" ehü ehü... süper ya... ne çılgınlık ne anarşizm koptum valla. çok acayip.. post-modern bir kalkışma.

    yapılan bildiğin sözlü tacizdir. başka da bi bok değildir. laf atmanın, kadınlara sarkıp taciz etmenin komik olarak nitelendirilmesi ise tanımsızdır. bir de buna altyapı kurmaya çalışanlar var ya. o da ayrı hikaye. orası komikmiş de şurası güzelmiş de. eğlenceliymişçiler mi istersin, bu taciz videosundaki yaratıcı repliklere bakınız verenler mi istersin? bu kadar mı insanlıktan çıktınız, bu kadar mı vicdansız, bencil, başka insanların duygu ve düşüncelerini önemsemeyen öküzler haline geldiniz yahu? taciz suçtur kardeşim."orada taciz edilen senin kardeşin ,sevgilin ,annen olsaydı.." klişesine girmek istemiyorum ama tacize uğrayan insanlarla biraz empati kurmak için en azından çaba gösterebilirsiniz. destekleyin destekleyin. belki yarın bir gün yanınızda kız arkadaşınızla gezerken ondan da caps isterler. size de "adam kayıyor beyler" derler. o da çok eğlenceli olur. gülersiniz falan.

    not:ayrıca evet o makyaj standındaki kızlar asgari ücretle orada köle gibi çalıştırılmaktadırlar. ve evet ekmek paralarını çıkarmaya çalışmaktadırlar. o yüzden hayvanlık katsayısını bir gömlek daha yukarı çekebiliriz.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap