330 entry daha
  • daha en temelinden daha kadın ve erkek olarak ayrılmış bir mevzunun üzerinden gelip buraya "eşitlik" diye saçmalayanlar, yarın annelerinin elinden tutup askerlik şubesine gitmeliler. madem eşitlik istiyorsun be adam, gönder, eşitlik sağlansın. eşitlikse mutlak eşitlik olsun. o ihtimali değerlendirmek dahi aklına gelmeden "eşitlik" diyorsun, olmuyor. bu halde, zaten kadınları bir level aşağıda tutup eşitlerarası eşitlik demiş oluyorsun, o zaman da cinsiyetçi bir cahilsin sen.

    vatan borcundan bahsediyoruz burada. kutsal. neden böyle güzel bir şeyden onları mahrum ediyoruz? bunları da değerlendirelim. onlar bizim analarımız, bacılarımız. yazık değil mi? paspas yapıp, çay taşımaksa; onlar senden-benden daha idmanlı hem. aslanlar gibi yapar gelir.

    en ufak bir saçmalıkta da "kadın-erkek eşitliği" diye zırlamaya başlayan güya-feminist kadın kıraathaneleri de çıksın "biz eşitiz, biz de vatan borcumuzu ödemek istiyoruz" diye açıklama yapsın bir zahmet. bu işin fitilini ateşlesin. eşitlik sağlansın.
279 entry daha
hesabın var mı? giriş yap