607 entry daha
  • hepsi birer anayasa uzmanı ve demokrasi havarisi haline gelmiş gencoların iki ay öncesine kadar anayasayı görmemiş olduğunu bilmesem tamam.
    (bkz: ilk kez anayasa gören masum köylü)

    içeriğine şusuna busuna bakmadan prensip olarak darbe anayasasına karşı bu güzel kardeşlerimin, islamcı bir cunta darbe yapıp şu nalet laikliği ortadan kaldırsa darbe karşıtlığından eser kalmayacağını ve türk islam besiçlerine kayıt için kuyruğa doluşacağını bilmesem eyvallah.

    kabul etmek istediği anayasa paketi halihazırda yürürlükte olsa ve evvelce meclis çoğunluğunu elinde bulunduran bir partice atanmış üyelerin oyuyla partisi kapatılsa "adamlarını zamanında oraya koymuşlar, sandıkta yenemeyince kapatıyorlar. anayasa mahkemesi üyeleri bağımsız olsun arkadaş" diyeceğinden emin olmasam amenna.

    demokrasi tahayyülün, seçilmişlerin, yasamasıyla yargısıyla tüm devlet organlarına çöreklenip bilakaydüşart herkesi sikebileceği bir kıvamda olmasa hani bir nebze.

    ve iktidardaki partinin eline o yetkileri verdiğimde ertesi günün sabahında bir kabusa uyanmayacağımdan emin olsam gani gani.

    ama madem demokrasiye inanıyorsun, sana seçme hakkı:

    hangi biri için hayır istiyorsun?
766 entry daha
hesabın var mı? giriş yap