382 entry daha
  • bu olay sadece kpss ile sınırlandırmamak gerekiyor. böyle bir hizmet sunuyorlarsa kendi adamlarına, öss, sbs, ales, polis koleji, tus gibi her sınavda yapmıştır bunu. çok iyi dersanecilik yaptığı için onca birinci çıkarmıyor bazı dersaneler.

    şimdi iptal kararına karşı çıkanlar olacak. e hepsi kopyacı değil ya hakkıyla çalışan var, atanamayınca mağdur durumda olacak var, yeni bi sınavın stesini kaldıramayacak olan var. onlar haliyle itiraz edilmesini istemeyecek.
    ama iptal edilmesini isteyenler de olacak. bu iki kesim birbirine girecek. hükümette, bakın biz iptal etmek istedik, ama öğretmenler istemiyor diyecek. sonuç monuç da değişmeyecek, belki bir iki günah keçisi bulunacak hepsi bu.

    ama iptal istemeyen mağdur öğretmen arkadaşım, bir kere olsun kendini düşünme. iptal olmasını iste ki haksız yere bir kişi bile atamansın okullara. sen kendi yakanı kurtaracan, emeğine yazık olacak diye bı düzen böyle gitmesin. kopya çekenler ortaya çıksın. çocukları böyle karaktersiz insanlar eğitmesin. bir kere kendinden başkasını düşün.
599 entry daha
hesabın var mı? giriş yap