182 entry daha
  • kaleciler: hakan arıkan, onur kıvrak, sinan bolat
    savunma: gökhan gönül, sabri sarıoğlu, ömer erdoğan, servet çetin, ibrahim toraman, gökhan zan, hakan balta, ismail köybaşı
    orta saha: hamit altıntop, kazım kazım, mehmet aurelio, selçuk inan, selçuk şahin, emre belözoğlu, nuri şahin, arda turan, özer hurmacı
    forvet: tuncay şanlı, semih şentürk, sercan yıldırım, nihat kahveci, halil altıntop

    kadroyu bu adamın yaptığına inanmıyorum. federasyonla baştan konuşulmuş. büyük takımlardan belli sayıda oyuncunun alınması gerekliliği, yoksa infial olacağı bildirilmiş. ya da milli takımı hala fatih terim yönetiyor el altından. hiddink sadece parasını alan bir kukla. ya da kadro kurma işini oğuz'a bırakmış. kendisi sadece antrenman ve taktiklere odaklanmış. yoksa hiçbir aklı başında insan evladı şu kadroyu çağıramaz. evet her seferinde çağırılan kadroları eleştiren kişiler olarak en iyi biz biliyoruz futbolu amına koyiyim. yeter lan.

    sakatlıktan daha çıkmamış hakan arıkan'ın ne işi var orada? beşiktaşlıyım ben. ne işi var orada?
    sakatlıktan çıkmamış sabri'nin, ibrahim toraman'ın, sakatlıktan zaten hayatı boyu çıkamamış gökhan zan'ın ne işi var orada?
    necip dururken, selçuk şahin'in, özer hurmacı'nın ne işi var orada? hangi fenerli elini vicdanına koyup doğru karar diyebilir buna? tecrübesiz falan demeyin. almanya çoluk çocukla dünya üçüncüsü oldu daha iki ay önce.
    kazım kazım'ın ne işi var orada? volkan şen dururken. en fanatik fenerbahçeli bile çıldırır bu seçime be!

    takımların perşembe uefa maçları olduğu halde pazartesiye lig maçı koyan federasyon(trabzon ve fenerbahçe'nin nasıl oyundan düştüğünü gördünüz 2. yarılarda), fatih terim ekolüne sıkı sıkıya bağlı oğuz çetin ve yandaşları defolup gitmedikçe, hiddink'ten falan bir şey beklemeyin boşuna. en güzeli galatasaray-fenerbahçe karması ismiyle katılsın bu takım turnuvalara.
646 entry daha
hesabın var mı? giriş yap