21 entry daha
  • orta da hangi orta.. örnek olarak "öpüşmek" falan verilirse o sevişme ortası sayılmaz. daha ön sevişme sırasında sevişmekten vazgeçme hakkı bakidir ona kimsenin lafı yok. ama diyelim ki ön sevişme bitmiş, penetrasyon vuku bulmuş, aksiyon dolu dizgin gidiyor, boşalmaya bi iki dakika bi şey kalmış, işte o anda sevişmekten vazgeçme hakkı diye bi şey var dersen ben de sana küfrü basarım kardeşim.

    bak işin adı ne, "sevişmek". aradaki -iş takısı niye var, çünkü bu karşılıklı bi iş. yani sevişen kişi seviştiği kişiye aslında bi yükümlülük altına giriyor. sevişme yukarıda bahsettiğim kadar ilerlemişse artık bitirmek karşılıklı bi taahhüttür. o noktadan sonra kişisel keyfine göre devam edip etmemeye karar verme lüksün yoktur.

    ha yine de attı kafan vazgeçtin, tamam seni kimse zorlamaz devam etmen için. ama oturup sonra ne saygı beklemeye hakkın var, ne de sana laf edene darılmaya.

    anladık ataerkilliği, erkek egemen kültürü, seksin erkek silahı gibi kullanılıyor olmasını ve daha bilumum şeyi yıkmaya çalışıyorsunuz eyvallah. ama işin artık karşılıklı bi sözleşmeye döndüğü anı da oturup "sevişmenin ortasında da vazgeçme hakkımız var" diye yedirmeye çalışmayın.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap