1434 entry daha
  • taraftar ile tartışırken, "bize dönüp ... (eliyle 6 işareti yapıyor) yapıyor, biz ne yapsaydık" argümanını kullanan futbolcu.

    "türkiye' nin en önemli genç yeteneği / ülkenin en pahalı futbolcusu / takımının 10 numaralı formasının sahibi / takım kaptanı " gibi bir çok titri taşıyan bir futbolcunun bu tür bir durumda çok daha dikkatli olması gerekiyordu. belki şunları yapması daha iyi olabilirdi;

    1- olanı biteni hiç umursamaması, takım otobüsüne binip kulaklığını takması ve arkadaşlarına dönüp "yahu uğraşmayın, zaten herkes gergin, direkt temasa gerek yok" demesi..

    2- olayla başkalarının uğraşmasına ses çıkarmaması ama direkt olarak tartışmanın bir yüzü olmaması. bırak sabri uğraşsın, ayhan uğraşsın, adnan sezgin uğraşsın adamlarla; sen zaten maçta kendi takımının en iyi adamısın, yapman gerekeni de yapmışsın.. gitsen ne değişecek ki ?

    3- kendisine "6" yapan taraftara bağırıp çağırarak değil, onun gibi cevap vermesi. sana "6" mı yaptı ? sen de git ona "7" yap mesela. "8" mi yaptı, git "9" yap. en fazla "10" yapabilir zaten iki eliyle, sen de "10" yaparsa, "eyvallah, benim numaram zaten" falan de, italik bir baş selamı ile hakan taşıyan hareketi yap. (elini kalbine götürüp pat pat diye vurmak gibi)

    ne gerek var ki tüm bunlara, bahsi geçen konuşma doğruysa gerginliğe bir de medyayı katmaya; kendini yıpratmaya ? yapman gerekeni zaten yapmışken üstelik..
22776 entry daha
hesabın var mı? giriş yap