1432 entry daha
  • yıllardır övünüp durduğumuz galatasaray taraftarlığımızı ya da kendince galatasaray'ı sevdiğini sanan insanların taraftarlığını göz önüne çıkarmış, ne olduklarını göstermiş futbolcudur.

    ulan bir yıl içinde adamın ne kazandığı para kaldı, ne kız arkadaşı ile yaşadığı özel hayat ne de galatasaray'lılığı kaldı. ne pis ne terbiyesiz insanlarmışsınız siz ya. daha bıyığı terlememiş veletler geldi biz 14 yıl bekledik, metin oktay'ları gördük dediler, bütün stad bunlara uydu, küstürdüler çocuğu. sayesinde öğrenmiş olduk ki yıllardır canı istedi mi bağıran numaralı tribünmüş en baba taraftar. bir tek onlar durdu hem arda'nın hem de takımın arkasında.

    "parayı buldu artist oldu" dediniz arda için. "beğenmiyor bizi" diyorsunuz. ulan ben bile şu beş parasız, ünsüz halimle beğenmiyorum sizi zaten. niye beğensin arda sizi? kız arkadaşıyla yaşadıklarını kötü bir şeymiş gibi aleyhine kullandığınız için mi? galatasaray tarihinin en büyük ismi metin oktay ile kıyaslayıp yeni metin olma baskısı yarattığınız için mi? yoksa fenerbahçe'ye gol atamadığı, yenemediği için mi? ben söyliyim. 4 sene önce ali sami yen'deki son fenerbahçe maçında siz sahayı pet şişe içinde bırakıp kulübü baltalarken, o adam nefret ettiğin fenerbahçe'ye gol atıyor, takımın prestijini kurtarmak için götünü yırtıyordu. üç sene önce son sivas maçında hat-trick yapıp maçı kazandırmasaydı bugün taşşak geçtiğin fenerbahçe'nin durumuna düşüp son hafta şampiyonluğu kaybediyordun.

    geçen sezon yaşananlardan beridir arda ne yapsa haklı buluyorum. çünkü yaptıklarının hemen hepsinde haklı. az bile tepki koyuyor. adamı bi maç yerin dibine sokup iki maç sonra "büyük kaptan" tezahüratı yapma iki yüzlülüğüne, yavşaklığına başvuranlar kadar düşmüyor çünkü arda. kararlarının arkasında durabiliyor. kendini galatasaray'lı görüp ali sami yen'i dolduran o kadar terbiyesize, sırf galatasaray'ı tutuyor diye arda'yı ve diğerlerini kendisinin hizmetkarı gibi görenlere rağmen.

    yürüyedur...

    edit: bir de utanılıyormuş kendisinden. siz arda'dan utanıyorsanız arda size hangi duyguları beslemeli acaba?
22777 entry daha
hesabın var mı? giriş yap