• bu hareket vuku bulduktan hemen sonra inci sözlük moderasyonu fotoğrafı çeken yazarı, fotoğrafın bulunduğu başlığı ve konuyla alakalı başlıkları uçurmuştur. ayrıca resmi paylaşanları da tek tek çaylak yapıp sert bir şekilde uyarmıştır. uymayanları da sikiyorlar an itibariyle.

    bu kadar velveleden sonra bir şekilde bu fotoğraf ekşi sözlük üzerinde paylaşıldı. yok şuna karşıyım yok buna karşıyım geyiği yaparak, inci sözlük'ü sevmiyorum o yüzden yedikleri boku sizle paylaşıyorum yalanıyla milleti ruh hastası eden biri çıktı.

    şimdi söyle bana sevgili sözlük yazarı kim daha ruh hastası?

    herhangi bir ekşi sözlük yazarı da istediği an saçmalayabilir, istediğine laf edebilir, senin kutsalına dil uzatabilir, yazdıklarıyla 36 yasayı çiğneyip 23445 kişiden küfürü yiyebilir. bunun bir moderasyonu var, sistemi var boku var püsürü var. adamlar bunu farkedene kadar sen bütün yazılanları okuma şansına sahip olursun.

    ufak at civcivler yesin.

    işine geldiğinde sizci bizci oldun, şimdi ekşici.

    fatih altaylı geyiği dönerken herkes "kimse bizi anlamıyor" triplerine girdi. şimdi o aynı kişiler tam tersi yükleniş yapıyor.

    not: bundan önce hızlı bir şekilde yazılmış kötü bir entry vardı, alayını editledim. işte özünde aynı yazı. sikerim. iki olunca sikemedim moralim bozuldu.

    edit: ayrıca belirtmem gerek sevgili sözlük yazarı şu an okuduğun başlık açıldığında inci sözlük taraflarında bu olay çoktan kapanmış gitmişti. burada da pek bir farkındalığı yoktu olayın.

    şimdi ne oldu?
    yarın uyandığımzda bu başlığın yanında (482) gibi şeyler yazacak falan filan. başarıya ulaşılmış yani.

    geleceğe yönelik edit: başlık yazarının iki mecrada da über bir şekilde ünlü olması sebebiyle olurda ilk entry silinirse, beyler ben ikiyim iki. haberiniz olsun. başlık başa kalmasın.

    galatasaraylıyım.
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap