497 entry daha
  • işyerindeki sığırcanların yüzünden bu konuyla ilgili çok doldum bir kaç şey yazmazsam çatlayacağım.
    bu 80 kuşağının sadece sloganla fikir belirten tipleri adamı gerçekten yoruyor. bir gerizekalı güruh düşünün ki kendine şu soruyu soramasın; ulan bunlar uyarıldıkları halde niye inatla gittiler?

    arkadaş niye soramaz bi insan şu soruyu kendine ya? nasıl bir fanatizmdir amına koyayım, nasıl bir sığırcanlıktır inanın anlamıyorum.
    lan işte 5 mayısta bile ihh'li cengaverler "israil bizi yıldıramayacak" diye meydan okuyor. o zamandan ipler gergin, belli yani. kabak gibi ortada. beklenen tablo ortada. ama yok arkadaş sormuyor, öğrenmiyor, bilmiyor, sloganla hamaset yapıyor.

    sikimde bile olmaz diyorum adama. adam diyor dualarımız filistinle. ulan 21.yüzyılda hala dua ile güç yollayabileceğini sanan beyinlerle uğraşıyoruz.
    evet sikimde bile olmaz arkadaş. inat edenin amacı bellidir siyasal rant. başka bi bok değil. bu saldırıyla güçlenen kim? fanatik musevilik ve fanatik islamcılık... eee? banane amına koyayım. inat edip öldüysen zırlamayacaksın.

    benim metodum mustafa kemal metodudur bu konuda. sloganla, zırlamayla, fanatizmle, duayla olmuyor bu işler. vatanperverin metodu bellidir. sessizce işini bitirirsin, ummadığı anda rakibini şoke edersin. tıpkı malta sürgünlerine karşılık mustafa kemal'in ingiliz subaylarını esir alıp 10 gün içinde hepsini teker teker vururum diyerek verdiği cevap gibi. tıpkı mustafa sagir'e yapılan gibi.
    vatandaşını esir alıyorlar, sen napıyorsun, üzerinden 24 saat geçmiş kim ölmüş kim kalmış bilmiyorsun. böyle soytarılık mı olur?
    göz göre göre ölüme gittiler işte. ne oldu? sonuç ne? güçlenen fanatik islamcılık, güçlenen fanatik musevilik. lan banane bunlardan.

    ortadoğuya biçilen meşhur din tandanslı fanatizm ekseni. hiç şaşmaz. ee arayı soğutmamak lazım.
    dualarımızı esirgemeyelim der çıkarlar işin içinden. ulan dua etsen ne etmesen ne? sen hala bunların ciddi ciddi savaşacağını mı sanıyorsun? fanatik kesimlerini güçlendirirler bi süre, sonra gene perdenin arkasından al gülüm ver gülüm yaparlar. türkiye'de malum parti bundan nemalanır, israilde sağcı akım güçlenir. olacak olan o, başka bi bok değil.
192 entry daha
hesabın var mı? giriş yap