3131 entry daha
  • --- spoiler ---

    eyşan atay ve kıyafetleri her hafta daha da ısrarcı olmaya tam gaz devam etmekte. sevgili bankacı ben size vereyim sizde bana evimi geri verin temalı kıyafeti ile karşımızdaydı bu hafta. gündüz vakti üst düzey banka müdürleri ile görüşülmeye seksi, mini gece kıyafetiyle gidiliyorsa eyvallah sözümü geri alacağım.

    ezel'in bitmek bilmeyen intikam orgazmı bir kez daha baş gösterdi. süründürmekte niyetli kerata anlaşılan eyşan ile işi bitmedi. kalabalık içinde yalnız bırakana kadar devam edecek oyununa. sezon finaline yaklaşırken üç karakterde ezel'in ömer olduğunu öğrenecek gibi zira eğer ali öğrenirse durum bahar'ın öğrenmesine benzemez. tabi ali ve ezel kanka olmazsa.

    ya ali abicim tefo kimle sana kapının altından mektup atacak ne bileyim bir düşün hemen gaza geliyorsun. neden? çünkü şizofrene bağladın. aldın karşına ömer'i konuşuyorsun. gaza gelince gözün hiçbir şey görmüyor. dayıdandır o mektup.

    meliha teyze sende aylar sonra bizi uyuz etmeyecek bir olaya imza atacak gibisin sakın bu durumu bozma. iyi bir hamle yap gözünü seveyim.

    --- spoiler ---
6804 entry daha
hesabın var mı? giriş yap