11037 entry daha
  • --- spoiler ---

    altı (6) sene boyunca gizem "sıça sıça", sonuna hiçbir halt bırakmamış olan dizidir. hala kırgınım. yıllarımı geri filan istemiyorum (epi topu 3 senemi verdim), çünkü o maceranın bir parçası olmak güzeldi. evet, kendimi bu denli kaptıran manyaklardanım. ama kırgınlığımı ayrı bir yere koydum izninizle. o benle yaşayacak sittin sene.

    finalin bunca hayal kırıklığı yaratması, açıklanmamış olaylardan ziyade benim için, 6. sezondan itibaren eski heyecanını yitirmiş olmasıdır.
    hep bekledim, ha bu bölüm ha öbürü. kısfmet olmadı.

    birkaç yıl öncesi (bu kısmı, previously on loost edasıyla okuyun).

    bizim lostie'ler, desmond'ın ambarını bulmuş, oraya yerleşmiş, bir bilgisayar için rakamlar giriyorlar nöbetleşe. nöbetlerin tekinde michael var. oğlu walt kayıp. ve bir mesaj geliyor bilgisayara: it's walt. hi dad!

    işte bu bile "nasıl olur yaaa" soruları sordurtmuşken bir zamanlar (tecrübeyle sabittir), şimdi başlangıçta da belirttiğim üzere gizem olayının bokunu çıkarmış, çıkarmakla kalmayıp final bölümünde de gördüğümüz üzere ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır.

    halbuki toplam 3 sezondan oluşsaydı, dallanıp budaklanmadan. işte o damağımızdaki tadı sevecek ve yıllarca hakkında konuşacaktık. rahmetliyi iyi bilirdik tarzı konuşmalardan olacaktı bunlar hem de. şimdi ne yazık ki herkes için lost, bir alay konusu ve bu beni üzüyor sayın seyirci.

    yediremiyorum.

    bugün twitter'dan selçuk erdem'e bir tivit yolladım: bence aşkı memnu'dan özür dilemelisiniz şeklinde (çünkü önceki tivitinde lostla ikisini kıyaslamış ve lost'tan özür dilemiş idi). o da cevaben; du bakalım onun da izleyelim sonunu yazmış.

    valla, sonunda beyaz ışığa yürümüyorsak artık tüm dizileri severek izleyeceğim, ne diyim.

    tabi sırf sonu kötü diye bir filmden/kitaptan soğumak ne denli doğrudur? değildir elbet. zamanında söylemiş söyleyen, varacağın noktadan ziyade yolculuğun tadını çıkar.

    biz senle çok güzel bir yolculuk etmiştik sevgili lost.

    yine de her şey için teşekkürler.

    not: jack'e aşık oldum bir de galiba lan?!

    --- spoiler ---
3561 entry daha
hesabın var mı? giriş yap