9842 entry daha
  • 6 yıllık serüven. dile kolay.. 6 yıl!..

    bir kısım izleyiciler 6 yıldır her hafta izlerken bir kısım sonradan dahil oldu izleyiciler kervanına. 6 yıl. her salı. ben de sonradan dahil olanlardanım, hem de baya bi sonra.. yazın tecilimi bozdurdum, okulu bıraktım ve askere gitme yolunda bir adım attım. mayıs ayına gün verdiler, mayıs ayında gideceksin dediler.

    etrafta yıllardır bir lost manyaklığı giderken hep uzak durdum, bo$ vakit bulunca izlerim dedim. çünkü bir kere ba$ladın mı bırakamazsın dedi arkada$lar. temmuzdan mayısa.. tam 10 ay bir bo$luğum vardı, bombo$. manasız bir 10 ay. askere ağustosta gitsem mesela, 6 ay kalmı$ olacaktı $imdi. öyle uzun ve bo$ bir zaman.

    tnt'de bir ara rastlamı$tım lost tekrarlarına, sawyer ile kate suya dalıyorlardı, kate'in çantasını falan arıyorlardı. o sahneden ba$ka hiçbir sahne izlemedim yıllarca.

    günü gelmi$ti.

    mr dort nala ki$isinden aldım lost'u. ilk 4 sezon. 5-6 günde bitirdim ve 5. sezonu da dayanamayıp internet cafeden aldım. feci sarmı$tı. bir bölüm bitiyordu, hadi uyuyayım bu bölüm bitince diye yeni bölümü açıyordum, o da bitiyordu, sonraki bölümü merakla bekliyordum, dayanamayıp sabahladığım kaç gün oldu sayamadım.. her hafta nasıl bekliyo lan insanlar bunu diye de empati kurmaya çalı$ıyordum bu arada. 5. sezon bittiğinde mal gibiydim. uykusuz, kilo vermi$, çökmü$ bi haldeydim. hasar insanıyla da 6. sezona dair çok teori kastık eylül aylarında..

    6. sezon ba$lasın artık derken south park'ın bir bölümünde yanılmıyorsam guitar hero'nun çıkı$ını bekleyen velet gibi "dayanamıyorum, dayanamıyorum" nidalarıyla evde voltalara ba$lamı$tım bile.. en ağır uyu$turucu kullanan bir müptela gibiydim adeta.

    ba$ladı sonra.

    izledim, "hadi yeni bölümü açayım bari" deyip de dü$tüğüm bo$luğu anlatmam imkansız. lan nasıl bekliyordu bu insanlar harbiden? ben de "bu insanlardan" biriydim artık ve her hafta feci bir sabırla beklemem lazımdı.

    derken..

    o kötü haber...

    lost'un finali mayıs ayına denk geliyordu ve ben muhtemelen final bölümünde askerde olacağım için finali izleyemeyecektim..

    darmadağın oldum, lan aylarımı verdim.. bu a$k böyle bitemez diye gözlerimin dolduğunu biliyorum o hırsla..

    aylar geçti, bölümler ilerledi. aylar geçti, lost finale bense askerliğe doğru gidiyorduk.. paralel evrenler falan filan, ben askerdeyken sivil hayat paralel evrenim, paralel hayatım olacaktı ve ben orada günlerimi geçirirken lost finali yayınlanacaktı ama ertesi sabah indirip izleyemeyecektim..

    10 gün önce geldi sürpriz haber. 28 mayıs'ta ben birliğime katılıyorum. ve lost 23 mayıs'ta final yapacak. i$te o an keyiflendim.. sevincim acemi birliğimin istanbul'a çıkmasındandı belki ama bir nedeni de lost'un finalini izleyebilecek olmam, arkada$larımla bu finali konu$abilecek olmamdı kesinlikle..

    lost benim için aylar, milyonlarca insan içinse 6 koca yıl demekti.

    hayatımda hiçbir diziye bu kadar kafayı takmadım, bu kadar ara$tırmaya iten de bir dizi daha görmedim zaten..

    bitiyor. lost için son salı gecesi bu gece. nasıl bir alı$kanlık bu, anlatamam..

    sözlük üzerinde payla$ılanlar çok fazla elbette. ve bu entry'i giri$imin bir nedeni minnet borcum olduğunu dü$ünmem, diğer bir nedeni de entry takibinin kolay olması. çünkü bu ba$lığa yazdığım son entry'nin üzerinden 970 küsür entry geçmi$ ve hala birçoğunu okuyamadım. bundan sonrası için bir kolaylık, yarın sabaha hazırlık.. pazar gecesi yazacağım tek bir$ey var, ama onu $imdi de yazmak istiyorum.

    sizinle payla$tığımız çok $ey var lan, te$ekkür ederim herkese, yayında ve yapımda emeği geçen tüm yankeeler ile birlikte tüm sözlükçülere selam olsun!*

    edit: finali biz pazartesi izliyoruz, bu bilgiyi veren jazz'a te$ekkürler. ki zaten finalin pazar gecesi yayınlanıp bizim pazartesi indirip izleyeceğimizi biliyordum aslında..
4755 entry daha
hesabın var mı? giriş yap