9428 entry daha
  • --- ağlak spoiler ---
    lost seyredip böğüre böğüre ağlamak isteyeceğim rüyamda görsem inanmayacağım bir şeydi. hele ki, sun ve jin öldüğünde bayram yapacağını sanan kendimin, -utanmasa- çakır öldüğünde helva dağıtan kurtlar vadisi seyircisi moduna geçeceğini...

    sayid'in bırakın ölümüne tahammül edebilmeyi, ayağına taş değse benim içim cız ederdi nasıl kıydınız allahsız senaristler! her zaman söylüyorum, yine söyleyeceğim, içlerinde en az bencil olan sayid'di, en fedakar olan, hayatı da paralel evren hayatı da adamın kendini feda etmesi üzerine kuruluyken, zaten kaçınılmazdı diğerleri için kendini feda etmesi ama zoruma gitti be hep mi iyiler ölür en erken? bu dünyada böyle de ada da mı böyle olmak zorundaydı?

    kumsalda ağlaşma sahnesi beni vurdu yemin ediyorum. hurley tek kelimeyle yaktı beni derken, jack'in biraz uzaklaşıp ağlaması beni dağıttı, mahvetti ulan isyanım var! bu adamın ağlamasına dayanamıyorum, geçmişte yaptığı bütün saçmalıklar siliniyor gözümden. çok içli sahneydi, senaristler bel altı vurdu. seyirciyi duygusallaştırıp, soruları unutturdular. ilk defa hani cevaplar ulan ipneler demeden bir bölümü bitirdim bu sezon. yemişim, sorusunu da cevabını da sayid yok günahım kadar sevmediğimi sandığım kıl olduğumdan emin olduğum sun ve jin badem gözlü oldu, duygusallığım tavan yaptı ne bu lan! utanmadan ağlayalım mı bi dizi için? utanmasam ağlayacam ne yalan söyleyim.

    dip not: jack'in şahlandığı gözlerden kaçmadı orası da ayrı.
    son olarak, desmond'ı kuyuya attığı an notunu verdiğim kara duman hakkında yanılmadığımın kesinleşmesi sevindiriciydi. ona bunu reva gören adamın kanından şüphe ederim. desmond'a kalkan elller kırılacak az kaldı şerefsiz duman.
    --- spoiler ---
5169 entry daha
hesabın var mı? giriş yap