8 entry daha
  • genel olarak yasaklar konusunu kafaya taktirtan durum.
    youtube bana cok bir sey ifade etmediginden acilip kapanmasi nazarimda cok da onemli degil. ama onun disinda kapatilan binlerce site var su ya da bu sebepten.
    daha gecen gun haberlerde son gunlerdeki tecavuz haberleriyle ilgili kendisine danisilan bir psikolog bilgisayar oyunlarinin, internetin bu olaylara katkisindan bahsediyordu.
    zat-i muhtereme gore tek sorumlu teknoloji.
    boyle de garip bir anlayisimiz var iste; durumun kaynim bana kaydi konseptinin ya da ne bileyim ikiyuzlu ahlak anlayislarinin bir disavurumu olarak algilanmasindan ziyade, interneti sorumlu tutmak en mantiklisi degil mi ya? kapatirsin biter, evdeki ahval, anne baba tarafindan egitim? bunlara ne gerek var,cocugun tecavuzcu mu, kapat porno sitelerini, cocugun sigara mi iciyor, reklamini yasakla, gidip birilerini mi gasp etti aksiyon filmlerine bok at, vs vs.
    tv dizilerinde birileri mi opustu, uyar gitsin, zaten senin cocugunu da leylekler getirmisti. hayir anlamadigim bir sey var; devletin insanlarin kendi cocugunun, yakinin vs. uzerinde hicbir etkisi olmadigina inanip butun kontrolu ele almaya calismasi nasil bir kafadir? arti hosuna gitmiyorsa izleme arkadas, cocugunun ahlaki bozulacak diye dusunuyorsan da cocuguna izletme. ask-i memnu dizisinde opustuler diye olay cikardilar, ne sasiriyorsunuz, adam sittin sene once yazmis romani, babalar da gitmis cekmis. konsept aldatma, sevmiyorsan izleme. trt'nin 70'li yillarda cekip yayinladigi orijinal versiyonu izlese trt'yi bile kapattirir bunlar.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap