47 entry daha
  • deplasman tribunu biletleri tamamen satilmis mac. aldigim kasimpasaspor kombinesi sayesinde bir kac istisna disinda butun maclari kasimpasa stad'inda izlemis biri olarak rahatlikla soyleyebilirim ki o stad'in doldugu nadir maclar 120 liralik galatasaray ve fener maclaridir. her ne kadar burada galatasaray kasimpasa'ya prim vermedi dense de prim vermeyen yonetimdi. ya da el altindan prim verilip bu sekilde yaygara cikmasi onlendi. cunku o macta da deplasman tribunu 90%'a yakin doluydu. besiktas maci 50 lira idi ama macin oynandigi gun nedeniyle galatasaray maci kadar dolu degildi. benzer sekilde hafta ici oynanan bursa maci 30 lira olmasina ragmen neredeyse bostu. turkiye de bu istatistikler olmadigindan ya da kara para aklama amaciyla kullanildigindan tam rakam veremiyorum tabii.
    ligin buyuk olmayan takimlarina karsi ise 10 liradan tribunlerin 10%'u dolmuyor.
    yani lig 3 buyukler ekseninde ve kasimpasa bundan en buyuk geliri elde etmeye calisiyor. ileride bir duzenleme yapilip bir takim butun sezona ayni fiyati belirleme gibi bir zorunluluk getirilirse kasimpasaspor'un vazgececegi maclar 120 liralik maclar olmayacak ve kasimpasaspor butun sezonu 120 liradan oynayacaktir. kapitalizm bunu emreder ve kasimpasa dogrusunu yapmaktadir.
    olaya fener acisindan bakarsak kasimpasa'nin firsatciligina parayi bastirip karsiligini vermis ve al paran burda ver biletleri diyen, paraya onem vermeyen aga durumuna dusmustur.
    ic saha maclarinda bedava bilet dagilmasina kiziyorsaniz buna da kizmalisiniz cunku ayni sey. ancak sezon icinde dagitilan bedava biletlere ses etmiyorsaniz fenerin yaptigi gayet normal. promosyon sonucta ikiside.

    edit: besiktas macininda butun biletleri bitmis. bos koltuklardan dolayi oyle yazmistim ama sanirim daha fazla blok'a yaydilar taraftari. besiktas macini 50 yapmakla ayip etmis kasimpasa onu kabul ediyorum.
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap