9136 entry daha
  • --- spoiler ---

    06x12'nin sonu ile desmond'ın 06x11'deki elektromanyetik dalgaya maruz kalması (penny'nin yanında bayılması) sonucu iki paralel evrende de olayların farkında olan tek kişi olduğunu kanıtladı. kendisini adada öldürdüğünü sandığı john locke'u tahtalı köye yollarken tek düşündüğünün intikam olduğunu düşünmekteyim. ha sonucunda ne paralel evrendeki locke'un, ne de adadaki desmond'ın öleceğini düşünmüyorum (morarma hakkımı saklı tutarım) ama yine olan garibim hakiki john locke'a oldu, orası ayrı...

    bu arada hurley'ye bir karar mekanizması olarak güvenen jack shepherd'ın da beynini seveyim. lan daha niye sahte locke ile muhatap oluyorsun, belli ki adam pislik yani... bir de miles katıldığı ekiple yürekleri dağladı. bildiğin faydasızlar takımıyla senin işin ne sayın miles! (buradan benjamin linusseverlerden kusuruma bakmamalarını diliyorum ama hisli linus'u içim almıyor arkadaş?!)

    --- spoiler ---

    denizin buz gibi sularından gelen edit: biliyorum, seviyorsunuz ama yapacak bir şey yok. karakterlerin ikisi de faydasız. daha da kötüleyin, aferin.
5463 entry daha
hesabın var mı? giriş yap