9128 entry daha
  • --- spoiler ---

    s06e12. everybody loves hugo.

    30 yildir yaslanmayan namaste odul toreninde "hugo's lifelong love affair with chicken led him to acquire and then expand the mr.cluck's chain" diyor, burada acquire'in hangi anlamda kullanildigi cozemedim. indivx altyazi takimi kurucu olarak cevirmis, duayenimiz ablamiz pinar batum orayi tamamen es gecmis.

    hugo'nun o evrende de piyango kazandigini biliyoruz, dukkani piyango parasiyla mi satin aldi yoksa zaten sahibiydi de sonradan mi piyango kazandi? kendisi mi kurdu nedir?

    lost'u altyazisiz izleyen zeki kitleden aciklama bekliyorum.

    yogun mesajlasmalardan sonra cikan sonuca gore edit:
    indivx hatali cevirmis, bunda herkes hemfikir. hugo mr.cluck'i kuran adam degil, satin alan adam.
    ama nasil satin aldigi belirsiz. piyango'dan kazandigi parayla mi satin aldi yoksa hayati boyunca tavuk isleriyle ugrasarak zenginlesti de oyle mi satin aldi?

    yani piyango kazandigi zaman zaten zengin miydi? adam kendisini sansli sayiyor, piyango kazanmadan once fakir bir sansli miydi?

    yok eger zaten zenginse piyangoyla ne isi var gibi tartismali ucu acik kaldi.

    son edit: boyle kelimelere takilan birisi degilim, hatta ilk defa boyle bisey basima geldi. dizide en sevdigim karakterin hayatini daha iyi anlamak istedim ama senaristler bile oraya bu kadar kafa yormamistir... herkese tesekkurler.

    daha daha editi: abi bazilari hakikaten baska biyeriyle izliyor bu diziyi. hala 2 sezondaki mr.cluck'i satin almasini hatirlatiyorlar. kardesler, o olaylar ayri, bu 6.sezon bambaska. hatta burada kazanan numaralar bile farkli. bunlarla daha da gelmeyin lutfen.

    --- spoiler ---
5471 entry daha
hesabın var mı? giriş yap