8056 entry daha
  • --- 6x6 spoiler ---

    bu bölüm itibariyle senaristlerin ne yaptıklarını bilmediklerini düşünüyorum artık. mantıklı açıklama dediniz de hala bir şey yok elimizde. bi de sayid sevilen biri değilmiş demek.

    yahu adam hiç mutlu olamadı. adada da mutsuz, adaya düşmeyen halinde de. ayrıca delikanlı delikanlı hayatımda istediğim tek şey kollarımda öldü diyor ama gidip tavuk bile öldüremeyen kardeşiyle evlendirmiş biricik sevdiceğini. sonra da ben seni hak etmiyorum falan diyor. madem o kadar seviyorsun, kendini suçlu hissediyorsun, tövbe et, adam gibi yaşa dimi? yok illa hata yapacak.

    ayrıca, şu 100 küsür bölüm içinde böyle yumruğunu masaya vurup da cevap istiyorum ulan diye bağıran bi sayid çıktı. kırıp dökmeden önce bi dinlemek istedi. sawyer gibi aa cevabı varmış peşinden gideyim demedi. ama keşke işini yarım bırakmasa, sadece o makineyle kalmasaydı. çünkü kimse bir şey sormadan birilerinin peşine takılıp gidiyor sürekli.

    jin ve sun ne olur artık buluşsun. herkes bunları tek tek gördü ama bunlar birbirini göremedi. bi de sürekli ilk sezonda claire'in verismaybeybii diye ağlaması gibi jin'i gördün mü, sun yaşıyor mu diye soruyorlar. bir buluştursalar da şu gereksiz sorulardan kurtulsak.

    ve destiny destiny diye diye gözümüze soktular artık olayı. anladık herkes herkesle bir yerde karşılaşacak illa ki ama bunları diğer hayatta buluşturacağım diye de böyle taklalara ne gerek var. sen git havaalanında tutuklanmış jin'i dondurucudan çıkar. allah bilir ağzını açar açmaz sun yaşıyor mu diye sormuştur sayid'e.

    --- 6x6 spoiler ---
6541 entry daha
hesabın var mı? giriş yap