8055 entry daha
  • --- spoiler ---

    s06e06

    sevgili dostlarım sizlere bir iyi haberim var , bir de kötü haberim malesef yok. iyi haber , pek tabii kötü haberin olmaması. kötü haberin olmamasının nedeni ise bu haftaki sundown isimli bölümü , spoiler yemeden izlememden kaynaklanıyor. bunu da kendim yazdığım bir spoiler scripti ile becerdim. ne işe yarıyor bu script ? şimdi efenim , spoiler'lardan kaçmak istiyorsanız , hele ki benim gibi her hafta bazı pezevenkler yüzünden mağdur oluyorsanız , bahsi geçen script yüklendiğinde -eğer spoiler duyduysanız- , o spoiler'ı beyninizden siliyor , sizlere unutturuyor. şimdilik beta aşamasında olan bu uygulamayı deneyenlerden bazıları komple 5 sezonu unuttu. indirmek isterseniz , www.nobrai.....şaka lan şaka yok öyle bir şey. her entry'sine bu siteyi yazan salaklar gibi yapmam merak etmeyin , lost başlığı burası ayrıca unutmayın. adamın anüsünden kan alırlar valla.

    öncelikle , iki dakika bile olsa ciddi olmak istiyorum. bölüm inanılmazdı , harikuladeydi. 6. sezonun şu ana kadar yayınlandığı bölümler arasında the substitute isimli bölümden sonra en iyisiydi.

    evet. en uzun süreli ciddiyetlik rekorumu kırmış bulundum böylece -ki iki dakika bile olmadı-. fakat hakikaten yine değinmek istediğim bazı noktalar var ve bence bunların içinde en önemlisi , hatunların efendi adam yerine piç tercihi sorunsalının , nadia hanım tarafından yerle bir edilmesidir. nadia hanım , sayid gibi , çocukken bile gözünü kırpmadan tavıkların boynunu kırabilen bir serseri piç yerine , abisi olan , babasının gözünde korkak , pısırık ve bir o kadar da efendi insan olan ömere gönlünü vermiştir. ayrıca sadece gönlünü vermemiştir. iki tane de çocuğu olmuş , allah bağışlasın. demek ki neymiş ?? paralel evrendeki karılar piçleri sevmiyormuş!!!999 tercihlerini , aile babası olabilen ama borca harca girip , götü başı dağıtan efendi adamlardan yana kullanıyormuş. eyyyy efendileeeeeeer , beni iyi dinleyin. paralel evrende efendi erkeklere varıveriyorlarmış. oooolm paralel evrende kızlar teklif ediyormuş.

    bir başka husus ise , martin keamy. benim bu adama karşı , kötü bir insan olsa dahi bir sempatim vardı. "top musun olm ?" diye mesaj atanın teferruatını sikerim , ona göre. demek istediğim , kötü bir insandı ve benim kalbim dark side'da olduğundan dolayıdır ki , ölümüne üzülmüştüm. paralel evrende ise yine çıkardılar bu adamı fakat keşke çıkarmasaydılar. tipi değişmiş , çakma stand-up'çılara benzemiş. ceket meket giyip , mafya kıvamına gelse de , sayid silahı doğrultunca o yediği yumurtayı saniyede sıçızlayıverdi , omar'dan bez istedi. memati ya da abdülhey silah tutsa ne yapardı allah bilir ? şimdi size bu değişimin nasıl gerçekleştiğini resimlerle göstermek isterim. bunu ister bu deli oğlan;

    bu 4. sezondaki hali;

    http://images3.wikia.nocookie.net/…2_meetingben.jpg

    bu 6. sezondaki hali;

    http://i47.tinypic.com/30le7a0.jpg

    sıfata bak amına koyim çizgi filmde oynuyor sanki. al koy bu herifi herhangi bir çizgi filme , davşan rolünde , bir allahın kulu bile ayırt edemez gerçeğiynen.

    http://www.teachmecartoons.com/…on-bunny-rabbit.jpg

    ulan adamı taşak oğlanına çevirmişler be. ben de burda vurdukça vuruyorum. her evrende öldürdüler , kafasına beynine verdiler de verdiler. neyse ruhu şad olsun diyelim bari , bakarsın yine geri gelir. emin olamıyorsun ki anasını satayım. black smoke sağolsun. sayid "kollarımda öldü" diyor (burda sayid'in bahsettiği , hem nadia olabilir , hem de shannon olabilü. zira ikisi de kollarında öldü bu el-arabic'in.) black smoke "olsun hacı getiririz" diye cevap veriyor. tedarikçi bir kişiliği de mevcut şu kahrolası zenci smoke'un. ölen olduğu zaman geri getiriliyor yani. sonra da jacob'a kızar "sen getirdin onları" diye , ipnetor.

    claire mevzusu ise çok farklı yerlere gitmeye başladı , tırsıyorum. bak harbi tırslıyorum -ki 1-2 bölüm önce kendisinden çok tatlı diye bahsetmiştim , okumuş olanlar hatırlayacaktır-. öyle bir bakış attı ki bu bölümde kate kevaşesine , bırakıyordum altıma malzemeyi. aman diyim cem , aman karışma. bu karı , çocuğuna 3 yıl boyunca bakıp büyüttüler diye sinirlenip adam öldürmeye kalkıyorsa , sen bir kere "sofrayı bugünlük sen toplar mısın karıcığım ?" diye sormaya yeltensen allah muhafaza strap-on'ları üzerine giyip , geceyi çok güzel ve farklı bir şekilde geçirmeni sağlar. kanım dondu dostlarım. o yüzdendir ki , şu satırları kendim ve kendim gibi düşünenler için yazdıradurdum;

    claire dedim be dedim
    bir dediğini iki etmedim
    sadece bir öpücüktü istediğim
    arkadan dokandın , tom gibi hissettim

    --- spoiler ---

    lan ben korkuyorum bu senaristler dizinin finalinde "arkadaşlar paralel evrende geçen olaylar, dizideki asıl hikayenin gerçekleştiği olaylardı. ada diye bir şey yoktu başlangıçta. biz sizi 6 sezon boyunca bir güzel siktik." diyecekler deyu.
6541 entry daha
hesabın var mı? giriş yap