725 entry daha
  • kötü tada sahip gazlı içecekleri, bulunmayan sosları ile açık açık "nasılsa gidiciyiz, son müşteriye kadar yine ne kazanırsak kar" mesajı verdiğini düşündüğüm, ülkemizdeki pazardan çekilmek istiyorsa bunu bir an önce, iki taraf için de iyice sancılandırıp bulandırmadan yapması gereken firma. bir an önce yemeksepeti.com'dan da çıksın, 444king hattını da iptal ettirsin.

    diknot: eğer böyle bir fikir yoksa, aşağıdaki tavsiyelerim sinirlerini fazla yıpratmadan ilişkinizi sürdürmene yarayacaktır:

    tavsiye 1: yemeksepeti'nden verdiğin siparişlerinde mutlaka not kısmına siparişin tam olarak belirttiğin şekilde gelmezse* teslim almayacağını yazarsan o bulamadıkları sosları "yaratıp" getiriyorlar. aynı durum telefon için de geçerli, görüşmeler kayıt altında gerçekleştirildiği için itiraz edemiyorlar.

    tavsiye 2: yerinde yerim diyorsan da kararlı ve gerekirse ısrarcı olmak sonuca ulaştırıyor. "olmayan" acı sosu depolarından getirip farklı iki küçük kapta verdiklerine şahit oldum. siparişi verirken henüz ödeme yapmadan önce sosların ve içeceklerin durumunu sormak da mantıklı tabii...
3771 entry daha
hesabın var mı? giriş yap