334 entry daha
  • onu yıllarca halka sempatik gösteren belki de "halkın içinden gelen" adam imajıydı, nasıl? bu adam yıllarca üç programda bir "ben bir memur cocuguyum" diyip prim yapmadı mı? yaptı. ilk seferlerde açıkçası bu benim de hoşuma giderdi, ne güzel lan, bir şeyler degişiyordur belki, baksana ne zorluklardan geçerek gelmiş bu noktaya diye. lakin öyle olmadı.

    oglum hala anlamadın mı? bu adam bilmem kaç yıldır yiyor lan bizleri? samimiyetsiz adam, herkesi seviyorum ayagına yalancı gülücükler atıyor? atmıyor mu! sinan engin'in dümen versiyonu bu beyaz. kim olsa "oo baba çok seviyorum seni, oo canımdır, oo cicimdir" . bu ne lan? birini de sevmesin, birine de nötr yaklaşımı olsun. yok. maşallah toz pembe bir insan, herkesi seviyor. nasıl inanılır lan, aklım el vermiyor. bir insan herkesi seviyorsa onda bir numara vardır hacı. bir de şu sosyal konulara el atıp reklam yapması insanı iyicene kıl ediyor arkadaş.

    yardım dedigin reklamlarla yapılmaz! içten içe, usullacık yapılır ki bir degeri olsun, gizlice yapılır ki, yardım ettigin insan milyon kişiye rencide olmasın. sadece bu başkan vs yardımcısı durumundan degil yani, bunu hep yapıyor beyaz. otur beyaz, sıfır!
1830 entry daha
hesabın var mı? giriş yap