9 entry daha
  • her zaman bahsettiği üzere asıl hedefi adaletsizliktir, tekrar etmekten bıkmayıp usanmayacağı üzere; bilkent üniversitesi de bu adaletsizliğin başlangıcının temel taşıdır. gene bıkmadan usanmadan tekrar ettiği üzere; bilkent üniversitesi bu adeletsizliğin temelinde yer almasının dışında bu ülkeye araştırma görevlilerini köle olarak kullanılması fikrini ve uygulamasını getiren üniversitedir. ve her araştıranın öğrenebileceği üzere; bilkent üniversitesinin kuruluşu kanunsuz!!!!!!!!! bir şekilde yapılmıştır.

    şimdi orada okuyan genç arkadaşım git sor bakalım köle gibi sınavlarına soktukları, gözetmenlik yaptırdıkları o adamlara ne kadar para veriyorlarmış, şimdi git sor bakalım hem aylık verdikleri cücük paranın dışında doktora öğrencilerinizin dışarıda çalışması yasakmıymış, sor bakalm köle gibi çalıştırılan o araştırma görevlilerinin bilkent'te hoca olabilme ihtimali varmıymış!!! yoksa bilkent kendi asistanlarını istihdam etmektense sağdan soldan transfer etmeyi daha mı doğru buluyormuş, bana bir tane bilkent doktora öğrencisinin bilkentte hoca olduğunu gösterin bakalım. şimdi koşar adım o öve öve bitiremediğin profesörlerini sor bakalım hangi vaatler karşılığı bilkent'e gelmişler hangi üniversitelerden gelmişler, sonra git o profların transfer edildiği üniversitelerde kaç profesör kalmış öğren. ve sonra düşün!!!!; devlet üniversitelerinde okuyan pırıl pırıl gençlerin hiç bir profesörü kalmamış, yarın yurtdışına gitmek isteseler referans olacak yurtdışında sözü geçen hoca yok okullarında, eğitim alabilecekleri kaliteli insanların hepsi transfer!!!!!! edilmiş.

    bu ükenin tüm kaynaklarını sömüren bir kesim doyamadı şimdi de eğitime girdi, emin ol güzel kardeşim, senin üç kuruş fazla paran sayesinde geleceğinden çok şey götürdüğün milyonlar anadolunun kentlerinde okumakta. en büyük örneklerinden biri anadolu üniversitesi, zamanının en iyi iletişim fakültesine sahipken adamlarda prof kalmadı şimdi, çıkarınıza dokunacak o güzel diplomalarınız lekenecek diye her eleştiriye bilip bilmeden cevap verirken iki dakika araştırın. çoğaltabilceğimiz binlerce örnekteki gençlerin geleceğinden parçalar çalınıyor bu ülkede.

    sıkılanlar olabilir, ama benim adaletsizliği dile getirmekten sıkılmaya niyetim yok!!!

    edit: böyle kendi başlığı altına deli gibi entry döşeyen adam imajına bürünmek kötü olmuş tabi, ancak her bir entryim birilerine cevap idi ancak sanırım ilgili yazarlr ya entrylerini silmiş ya da uçmuşlar, açıklama yapasım geldi bundan sebep.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap