1208 entry daha
  • o kadar çok sevdiğim ki, uğruna entry yazmaya kıyamadığım. o kadar yani.

    --- spoiler ---

    efendim şimdi şöyle birşey var. "hasiktir çok pis bitti", "ali açıp bakmazsa o dosyaya, daha da gelmem ezel'e" gibi gayet yerinde kaygılar ve serzenişler mevcut. ilk şoku atlatamadan önce, dizi bitişi - tuvalet yolculuğu sırasında koridorda ve klozette "hay amına koyyim, oldu mu şimdi ya?" gibisinden ben de karalar bağlamıştım elbet. ancak cağnım sözlüğümün güzide yazarlarından, keskin manevra örneklemelerini okuyarak içim biraz daha rahatladı.

    benim öngörüm değil de, kendimi rahatlatmam da şu olsun o zaman; senaristlerin geçen günlerden yayınlanan ve şuan için 2 sezonun garanti olduğunu gayet kendilerinden emin bir şekilde belirttikleri ropörtaj sayesinde daha kışın ortasında, 15. bölümde bir sıçış beklemek gerçekten çok zor. hele ki bugüne kadar neredeyse %05* mantık hatasıyla gelmiş bir kurgudan bahsediyorsak, içler rahat olmalıdır ey müptezel kardeşlerim.

    ne tefo manevraları, ne ezel çalımları, ne dayı ayarları gördü bu bünyeler de, her birinde "hasssssiktiiiirrr" çekip hayran olmaya bıkmadı.

    hah şuraya yazıyorum, bu dizinin 15. bölümü 20 haziran 2008 hırvatistan türkiye maçı'nın 119,59. dakikasındaki coşku ve tepinmelerinin benzeri ile başlar tüm türkiye'de.

    --- spoiler ---
8701 entry daha
hesabın var mı? giriş yap