20 entry daha
  • normal erkektir. yemek yapan kadin erkege yasadigini hayatta oldugunu hissettiren bir sey cunku guzel bir sey lan.

    oyle eskiden ideal kadin filan denince yok yuzu marisa tomei gibi olcak (ah marisa senden sonra sarah lancaster bilemedin amy acker, halle berry, ezeldeki sebnem gibi niceleri hayellerimi susledi ama bak bu baslikta ideal kadin baglaminda aklima yine "only you" daki halin geldi marisa.. su an nerdeysen sevildigini hisset marisa sevildigini hisset), yok memesi soyle olacak, bacaklari surdan baslayip surda bitecek. yok gencliginde jimnastik yapmis ve halihazirda yoga yapiyor olacak (niye halihazirda yoga yapiyorsa da gencliginde jimnastik diye sorar oldun biliyorum anlatayim gencliginde jimnastik yapmamis hatun sonra yoga yapsada bir takim pozisyonlarda rahat olamiyor sorun yasiyor ondan) diye bir ton sey sayardim.

    seneler gectikce birer birer dustum hepsini geriye ne kaldi biliyormusun? aslolan nedir ha soyleyim mi? anlasabildigim bana yemek yapan ve sevismeye soguk bakmayan kadin iste ideal kadin bu.

    hazir mevzu acilmis "ben yemek yaparim sekse de soguk bakmiyorum" diyen hatun at mesaj kafamiz da uyusursa buraya yaziyorum bak seni mutlu edecegime soz veriyorum. al bunun screenshotunu al yuzume carparsin aleyhimde delil olarak kullanirsin! cekinme bak at mesaj korkma. fazla bir sey istemiyorum bir yemek yapmani bir de sevismeni ki yukardaki yogadan dolayi pozisyonlara filan takildiysa aklin onda da zorlamam cok, misyoner arada bir doggy yeter. bunun karsiliginda mutluluk sozu veriyorum.

    oyle yok "kadin mesaj atmaz", "boyle bir seye mesaj atilir mi" filan diye hayatinin hatasini yapma. insanin mutlulugu nerde yakalayacagi belli olmaz. dunyada kac tane mutlu insan var? hayatin mutsuz insanlarla cevrili degil mi? ben sana onlarin arasindan siyrilip kurtulma sansini veriyorum.. ben elimi uzattim, adimimi attim sira sende
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap