609 entry daha
  • bir de dikkatimi çeken diğer bir nokta daha var.kimsede değinmemiş.dizide ki otomobil seçimleri de çok başarılı.buna ne denir pek bilgim yok otomobil castı mı desem nedir işte o da cok sağlam olmuş. lakin ilk bölümlerde 99'da ali'nin tamirhanesine gelen bmw'li bi züppe vardı hatırlarsanız ali çükünü koparıyordu kerpetenle.orada kullanılan araba 99 yılında sonradan görme birinin ilk alacagı araba olan 94 95 model 3 serisiydi ve karaktere uygundu bence. ezel'in kullandığı maserati'ye bakarsak tam bi kahraman arabası hem gizemli hem güçlü bir makine.batman'in arabası gibi aynı.ali'nin hummer'ı ali'ye cuk oturuyor.görldüğü üzere kendisi güce tapan biri.bir sahne de gene ali'nin tamirhanesinde arka plan da bir adet bmw 2002 vardı ki bence kendisi bir araba koyalım buraya dekor olaraktan mantıgıyla o sahne de yer almamış seçilip koyulmuştur. sonra o ilk bölümde ki cobra ve bentley unutulmaz.

    sözün özü bu dizide işin otomobil ayağına bakan kişi veya kişileri de tebrik ediyorum.

    evler de de aynı durum söz konusu aslında ezel'in gizemli kahraman evi var. ali'nin garaj bozması, dayı'nın bilgelik kokan mekanı.ama emlak pek ilgi alanım olmadıgından dikkat edemedim fazla.

    aklıma geldi edit'i:ramiz dayımızın 300 sel ve jaguarla görüntülenmesinden de hapise girmeden evvel aldıgı fikrine kapıldım.

    webden edit:dizinin web sitesinde araba sevdası diye bir bölüm mevcut ayrıca
9300 entry daha
hesabın var mı? giriş yap