91 entry daha
  • istanbul'da yasayan ve onumuzdeki alti aylik sureci bir sekilde askerde gecirmeyecek, yani sivil olarak hayatini devam ettirecek genc erkekler, bu sozlerim sizlere!

    oglum disari cikin; bara, discoya, konsere, cafeye, sinemaya, mc donaldsa, hd iskender'e... yani hulasa tanisip halvet olabilme ihtimalinizin oldugu kadinlarin oldugu her turlu ortama girin. zira rakibiniz kalmadi, istanbuldaki butun genc erkekler askerde. bu sinavin bize, daha dogrusu askere gitmeyecek olan sizlere en buyuk mesaji budur.

    mekanlara "agzinizi suyunu silin" tavirlariyla arz-i endam ederekten giren tugce, buse, gozde, duygu ve melis'i taksimdeki kiytirik barlar bile kavalyesiz iceri almayacaklar. artik kit kaynak olan dam degildir, kit kaynak olan kavalyedir dostlar... yok cunku, ereksiyona her daim hazir pipilere sahip yastaki erkeklerin tamami askerde... hani bir ladie's night muhabbeti vardir, gece klupleri yapar zaman zaman. "bayanlara giris ucreti yok, erkeklere giris 50 lira, 3 adetten fazla hatun'a yazan disari atilir, para iadesi yapilmaz" seklinde... hahh simdi bunun boy's night versiyonunu yapicaklar, erkeklere giris ucretsiz gibi...

    (bkz: simdi onlar dusunsun)
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap