1640 entry daha
  • galatasaray kulübünün basketbol şubesince yapılan sahtekarlığın ne olduğunu bir kez daha yazalım. yapılan cezalı oyuncuyu başkasının formasını giydirerek hazırlık maçında oynatmak değil. aynı oyuncunun ilgili maçlarda oynadığı halde oynamadığını federasyona yalan beyan ederek cezasını çekmeden forma giymesini sağlamaktır.

    burada asıl suç yalan beyandır.

    gelelim artılara ve eksilere.

    klubün kıvırmadan yapılanı kabul edip kamuoyundan özür dilemesi yerinde bir davranış. bu davranış benim gözümde adnan polatı bu konuda temize çıkarmıştır. düne kadar konudan haberinin olmadığına kişisel olarak inanıyorum.
    basketbol şubesindeki teknik kadronun kovulması da iyi ancak yetmez. basketbol şubesinin başındaki yöneticinin de istifası beklenmeden yollanması gerekir. böyle yapılırsa klubün suçu sahiplenmediği de ortaya konacaktır.
    cezaya gelince bir iki hükmen mağlubiyetle geçiştirilebilir belki ancak, bu sahtekarlığın iki defa üstüste yapılmış olması organize ve planlı bir iş olduğunun kanıtıdır ve ceza 23. maddeye göre daha ağır olacak sanki. üstelik klubün beyanına güvenerek itirazı red eden federasyonun düştüğü durumu da göz önüne alırsak.
    kişisel bir de isteğim var. geçen haftaki maçta çıkan seyirci olaylarının gerektiridiği cezanın bu gümbürtüde kaynamasını istemiyorum. o başka bu başka.
56326 entry daha
hesabın var mı? giriş yap