46 entry daha
  • cumartesiyi pazara bağlayan gece içi boş bir deneye imza atan yazar parçası.

    am, göt, penis üçlüsüne ilgilinin büyük olduğunu biliyordum ama böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. adeta penise kilitlendi sözlük. birbirinden ilginç teklifler sunanı mı ararsın, tuhaf tuhaf mesajlar atanı mı…

    ben bunu hadi sözlük üzerinden sosyal bir deney yapayım, garip çıkarımlarımı sonra da herkesle paylaşıyım diye bir ciddiyet içinde yapmadım. o gece penis hakkında yazmak istedim ve yazdım bu kadar. baktım ilk penis entrysinde yaklaşık 20 mesaj geldi onlarca yazarsam ne olacağını merak ettim. devam ettim. gazeteci dürtüsü işte, güzel bir haber kokusu aldım.

    kadın olduğum için mi bu kadar ilgi çekti yazdıklarım bilmiyorum. onu da üstad author’a sormak lazım.

    evetttt arkadaşlar şimdi verileri açıklıyorum.

    yaklaşık 800 mesaj aldım. bunlardan 21’i istersem hemen yanıma gelebileceğini söyledi. kim olduğum, kaç yaşında olduğum, adım sanım önemli değildi. penis istiyordum ya koşa koşa geleceklerdi.

    organ mafyası diye bişi var arkadaşlar, aaaa dikkatli olun birazcık. sabah bir bakmışsınız böbrekleriniz yok. öyle yarrak sevdasına gidersiniz valla, ne olduğunu bile anlamazsınız. haaa “atın ölümü arpadan olsun” diyorsanız da o başka.

    boş bir zamanımda bana ulaşan birbirinden güzel mesajları da paylaşacağım sizlerle. eminim benim kadar siz de çok eğleneceksiniz. şimdiiii domuz gribi haberim için halkın arasına karışmam lazım :) ama bekleyin;

    devamı gelecek…

    edit: ben bunu hadi sözlük üzerinden sosyal bir deney yapayım, garip çıkarımlarımı sonra da herkesle paylaşıyım diye bir ciddiyet içinde yapmadım. o gece penis hakkında yazmak istedim ve yazdım bu kadar.

    hımmm entrynin tamamını okumadan yorum yapan arkadaşlar için gelsin bu.

    yayınlayacağım mesajlar nerdeysen geliyim tarzı değil de daha çok skeç replikleri gibi komik olanlar, eğlence babında yani.

    bu daa ayyyy mesaj atanları ifşa edip artislik yapıyo diyenler için gelsin.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap