3 entry daha
  • cep delen bilet fiyatlarını, radyodan maç dinleyerek protesto edeceklerini açıklamışlar.

    "ülke bazında statlarımızda uygulanmakta olan fahiş bilet fiyatlarıyla ilgili sezon başından beri gündem oluşturmaya, yetkilileri bu uygulamalara çeki düzen vermeye davet ediyoruz.

    bugüne kadar dikkate alınmadığımızı, bırakın çözüm yolunda adım atılmasını konuya ilgi dahi oluşturamadığımızı üzülerek gördük.

    artık buna bir son vermek gerektiği inancındayız.

    fenerbahçe taraftarları olarak, aslında tüm takım taraftarlarını ilgilendiren bu önemli konu hakkında oluşturmaya çalıştığımız kamuoyunu sağlamak amacı ile boykot ederek gitmediğimiz antalyaspor-fenerbahçe maçını, türkiye futbol federasyonu'nun istanbul-istinye'deki merkez binası önünde, protesto eylemi yaparak radyodan takip etmek üzere toplanıyoruz.

    futbolumuzun yegane ana unsuru olan ve taraftar olarak adlandırılan kitlenin esasen öncelikle temsilcisinin bulunması gerektiği tff bu başıboşluktan sorumludur.

    bugüne kadar hiçbir federasyon iktidarının belki de aklına dahi getirmediği taraftar temsilciliği konusunun önemini hatırlatmak, bilet fiyatlandırması, stat koşullarının iyileştirilmesi, kulüplerin taraftarları arasında yaşanan gerginliklerin önlenmesi, ülke genelinde tribünlerin yurtdışında olduğu gibi tamama yakın dolulukta maçları takip etmesi...vs. gibi sayılabilecek onlarca konuyu muhatabın kendisine danışmadan düzenlemeye çalışanların yanlışlarını haykırmak için bu eylemi gerçekleştiriyoruz.

    bu vesile ile tüm fenerbahçe taraftarlarını 26.09.2009/cumartesi günü maçımızı radyolardan takip ederken tepkimizi topluca vermek üzere saat 19:00'dan itibaren tff'nin istinye merkez binası önünde toplanmaya çağırıyoruz.

    saygılarımızla,

    feder
    fenerbahçeliler derneği"
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap