232 entry daha
  • kendisi kariyeri boyunca "gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu" mertebesine koymamıştır kendisini. tabii ki çevresindeki herkes söylerken o teşekkür edip, "eeheh, teşekkürler efenim" ifadesiyle sırıtmıştır ama dedim ya kendisini hiç öyle görmedi. sırıtmanın nedeni de takdir ediliyor olmasıydı. bulls kariyeri (eminim wizards kariyerinde de böyledir) her zaman antrenmanlara tüm takımdan önce gelmeye çalışan, diğerlerinin egzersizleri bittiğinde ekstra şut, top sürme vs çalışan bir adam için de takdir edilmek, çabalarının karşılığını aldığını bilmek her zaman güzeldir.

    majestelerinin kariyeri boyunca en dikkat çekici özelliklerinden biriydi hem geçmiş hem de gelecek nesle saygı duyuyor olması. senin için dünyanın en iyi basketbolcusu diyorlar tarzı sorular sorulduğunda, bu konuda kesin bir şey diyemem; ne benden öncekilerle oynadım ne de benden sonrakilerle cevapları hala izlenebilir oradan buradan.

    tam bir basketbol aşığı olduğunu da söylemeye gerek yoktur herhalde? şu an bile olsa, bir imkan verseler bu adama nba takımlarının emekli ettiği formalarda görebileceğiniz isimlerin hepsine karşı oynamayı anında kabul eder, hiç düşünmez. kendisini ispatlamak için değil, oyunu sevdiği ve mücadelenin bu oyunu güzelleştiren en güzel öge olduğunu düşündüğü için..

    ayrıca şöyle bir şeyler de var:
    (bkz: 1991 nba final serisi)
    (bkz: 1992 nba final serisi)

    devamı da var da bir tanesini yazmanın 2 saat sürmesi ve sonrasında tezahür eden bilek acısı biraz zorluyor.
2472 entry daha
hesabın var mı? giriş yap