460 entry daha
  • işlediği cinayet için "anlık bir olaydı" diyebilen saçlı sakallı ama yetişkin birinin bile anca yapabileceği türden bir cinayet işlemiş olan çocuk. yahu sen kıza bir kere bıcak savursan belki anlık olur. onlarca kez bıçaklayıp kafasını kesmek nasıl anlık bir iştir?
    bu cinayet bir kere daha sapasağlam olması gereken emniyet teşkilatının durumunu gözler önüne seriyor.
    geçen hafta "c.g bir hafta içinde yakalanacak çember daraldı" diye haber bültenlerine çıkan emniyet genel müdürü bugün uğur dündar'a "basında bir hafta süre verdik diye asılsız haberler çıktı" diyebiliyor. lan ne ses kaydıydı ne yazı! bize gözümüzle gördüğümüz görüntüler yalanlanıyor. neden yalanlanıyor? çünkü cemin gerçekten de bir hafta içinde yakalanmasıyla bu sözler ortada bir anlaşma olduğunu kanıtlayacak. demek ki uyarı geldi birilerine sözlerini çek diye. ve haberci, gazeteci sıfatı taşıyan uğur dündar da "geçen hafta böyle dediniz ama" demiyor. neden demiyor? aman kimse kimseyle kötü olmasın!
    vali de harika bir iş başarıldığını söylüyor. sanki dünyanın bir ucundan tutup yakalayıp getirdiler.
    "cem'i teslim olmaya zorladik"
    komik şeyler bunlar.
    ortada bir anlaşma olduğu belli. bu anlaşma da "cemi teslim ederiz ama suç sadece onda kalacak, bu işi başkasıyla birlikte yapmış olmayacak" şeklinde mi acaba diye düşünüyor insan.
    bu kişi şunu gösterdi; bu ülkede bu zihniyet olduğu sürece başımıza bir iş gelmemesi için ümit edeceğiz. yoksa ya piç gibi ortada kalırız, ya da gözümüz açık gideriz.
2407 entry daha
hesabın var mı? giriş yap