6 entry daha
  • sol frame'de gordugum anda beynimde simsek cakmasina sebep olan oneri cumlesi.. artik otomatik olarak sinirsel aktivitem artiyor korkarim ki bu cumleyi duydugumda..

    hayir bu cumle o kadar sinir bozucudur ki, insana universite diplomasini sanki hic varolmamiscasina yok etmek, tum akademik alanlardaki kayitlari ortadan kaldirmak arzusu ile doldurur.. bitir de naparsan yap dediniz, bitirdik iste ne bu hobi hobi hobi..

    hakikaten eger bir universiteden mezun olup da o isi yapmak degil de, daha cok sanat, muzik, cart curt falan gibi bir alanla ilgilenmeyi tercih ediyor iseniz; bakiniz sozlukte caps lock yok ama capslerle haykirmak istiyorum buradan: sakin mezun olmayin!! olmayin! hoca takti diyin, depresyondayim mezun olamadim deyin, bolume zekam yetmiyo deyin, kolunuzu falan kirin sinavlara giremedim deyin*, fakat sakin mezun olmayin.. oldugunuz anda o diplomada yazan seyin disindaki her sey "hobi" olacak bir sekilde..

    simdi dusundum de, sadece bizzat size soylenmekle de kalmaz hatta bu asap bozucu kalip; aile bireylerinin baskalarinin yaninda da bunu laf sokma amaciyla kullanimi vardir ki onun tadi bambaskadir, onu da belirtmeden gecemeyecegim..

    dusundum de simdi yarin obur gun unlu falan olsam bisey yapsam, cikis albumunun ismini "hobi olarak" koymazsam ne olayim.. ben koyamazsam hobi sureci geregi, birisi koysun benim adima, sozlukten rica ediyorum..*
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap