15 entry daha
  • futbolu asla aldatmayan adam..

    2004 senesinde galatasaray dergisinde yazdığı yazı içerisinde kullandığı ''ba$kalarının hayallerinin bittiği yerde bizim gerceklerimiz ba$lar'' cümlesi ile adını alıp ayrı bir yere yazdıgımız futbolsever..
    1970'in sıcak haziran ayında karpuz kabugu denize dü$meden, metin oktay jubilesini yaparken merhaba dedi hayata dolayısı ile galatasaray'a.

    st michel 'den mezun olduktan sonra italyan filolojisi okumu$, italyan filolojisinde ögrendiklerini la gazetta dello sport ve guerin sportivo okurken degerlendirmeyi secmi$tir.
    istanbul gece hayatının tavan yaptıgı dönemde en tepedeydi, 2002 senesinden beri galatasaray dergisi icin kalemini oynatıyor.

    dünya futbolu, avrupa, özellikle la liga ve serie a/b hakkında bilgisini ölcecek herhangi bir $ey olmayan, hugo sanchez'in taklaları ve martin vasquez'in pasları sırasında real madrid'e gönül veren, oglunun adını raul koyacak kadar da seven birisidir..

    1981'den beri galatasaray'ın hic bir ali sami yen stadyumu macını kacırmadı, birazda i$i geregi son be$ senedir de deplasmanlarda galatasaray takımı ile beraber seyahat edip havayı soluyor.. galatasaray takım otobüsüne binen tek sivil insandir hali hazirda..

    tek ba$ına bir büyük gazetenin spor sayfasını her gün cıkartacak bilgi ve birikime sahiptir.
321 entry daha
hesabın var mı? giriş yap