• (bkz: eurovision)
  • paris banliyölerinde muhtemelen fransız ya da kuzey afrika kökenli bir pezevenk tarafından kazıklanan barzonun haklı çığlığıdır.

    ufak bir fleşbek yapıyor, kuşbakışı yukarı yükseliyoruz ve izliyoruz, a aaa, (!) olaylar nasıl gelişse beğenirsiniz meğersem?

    yukarıdan, barzomuzu tespit edip, hızlıca ona doğru yaklaşıyoruz. *

    paris sokaklarında, mahremini kaşıya kaşıya, adeta bir tombalacı edası ile seyirtiyor. sağda solda gördüğü ecnebi bağyanların açıkta ise bacaklarına, o da mı olmadı, o vakit dekoltelerine odaklanarak, akşama çekeceği otuzbirlerde içinden kopup giderken birşeyler, gözünün önüne gelecek sahneler için doküman topluyor.

    barzomuz, ufak tefek fransızca bildiği için arada bir salça da oluyor etrafa. ve fakat kadınlar tarafından bariz şekilde terslense dahi, iyiye yoruyor, o da istiyor, o yüzden tersliyor* diyor içinden.

    bilirsiniz, bu çeşit barzolar, ortamda espri yaptığı zaman hemen çevredeki insanların yüzlerine uzun uzun bakıp tepkilerini ölçer, gülümseme izi göremezlerse rezilliklerini müteakip facia esprilerle devam ettirirler.

    herneyse, barzomuz zaten şirketin parası ile gelmiş, şirketin ödediği paralarla güzel otellerde kalmakta, güzel yemekler yemekteyken, en büyük eksikliğinin esaslı bir fransız amcığı olduğu gerçeği, neredeyse sürekli erekte halde adeta bir kan fıçısına dönmüş halde dik dik etrafa bakınan penisinde onulmaz yaralar açmaktadır

    gururunun, haysiyetinin neredeyse tamamı o kan fıçısına ait. biliyodur bunu barzonellomuz.

    ne olacaksa olsundur. paraya kıyıp, belki bir daha gelmesi nasip olmayacak bu yaban ellerde bir parisli amcığı sikmesi farz olmuştur.

    o bar senin, bu bar benim dolaşırken, nihayet onunla tanışır. ismi lazım değil eleman, en iyi ihtimalle tunuslu olup, bugün de avını yakalamış olmanın verdiği kafa rahatlığı ile, barzomuza talep ettiği kadını 200 euro bedelle verebileceğini vaad eder. has fransız amcığı olacağı konusunda uzlaşılır, birer bira içilip, otelin adresi verilip ayrılınır.

    bir sonraki sahnede, barzomuz otel odasında duşunu almış, tek ayağı üzerinde zıplarken görülmektedir. kulağına su kaçması, adeta, ters gidecek olaylar silsilesinin pimini mi çekmiştir acep?

    kapı çalar. barzomuz kapıyı açtığında karşısında dikilen esmer güzeline bir süre bakar. iki taraftan da gık çıkmaz.
    yarım yamalak fransızca devreye girerek kızcağızın memleketini sorar, cezayir cevabı ile irkilir!

    dünya adeta üstüne yıkılmıştır barzomuzun. ne yanidir, 200 avro para vererek bu kapkara amcığı mı sikecektir. olmaz öyle şey`dir. böyle bir kepazeliğe izin vermemeli, hakkını aramalıdır.

    fekat insanlıklıdır da barzomuz. kız duymasın diye otel lobisine kadar iner tunusluyu aramak için. kısa bir konuşmanın ardından, telefonda çözülemeyeceği netleşen konuyu etraflıca görüşmek için aynı barda buluşmak üzere sözleşilir.

    kadını da yanına alarak sözleşilen bara girer. tunuslu orada öylece oturmuş, hiçbirşey olmamış gibi birasını yudumlamaktadır. barzomuz, tunuslunun bu kadar vurdumduymaz olmasına sinirlenmiş olsa da, bunu belli etmemek için mimiklerini güçlükle gizler şekilde, konuya girer :

    - dostum, fransız demişsin ama bu kız cezayirli.
    - yanılıyorsunuz bayım. bu hanımkızımızın kütüğü marsilyadır.
    - bu herşeyi açıklıyor. ciddi bir yanlış anlaşılma var. paramı geri almam gerekecek sanıyorum.
    - ?!?!

    kamera bu sefer yerde sele serpe uzanmış, kuş gibi hafif hisseder şekilde barzomuza zoom yapar tekrar. suratı çarşamba pazarından hallicedir. yakınlarda biryerlerde, chris rea, blue café yi söylemektedir.

    neden sonra, ekipler olay yerine intikal etmiştir de, şikayetçi olmayan barzomuzu oteline kadar bırakmıştır.

    bu minval üzre şimdi a dostlar,

    hikayenin gelip dayandığı anafikir, ırkçılık yapmanın insana hiçbirşey kazandırmayacağıdır. karakterinize ve seviyenize göre kah dayak yer, kah entellektüel seviyesi yüksek bir muhabbette fularlı birileri tarafından merkebin maabaadına sokulursunuz.

    kimbilir, abartılı tepkiler veren bir insansanız, kimsiktiye dahi gidebilirsiniz olur olmadık ücralarda...

    sakin olmak ve soğukkanlılığı korumak, bazı bazı azami ehemmiyet arz eder efenim.
  • (bkz: indila)
hesabın var mı? giriş yap