• dünya üzerinde görüp görülebilecek nadir orospu çocukluğu hadiselerinden biri.
    aha linki mideniz kaldırıyorsa izlersiniz: http://www.sabah.com.tr/…e83-4c7a-84a2-5d11d10bb9c2

    alıntı sabah internet sitesi: http://www.sabah.com.tr/…_1_dakikalik_yemek_vahseti
    "çinliler'in bize göre uçlardaki yemek alışkanlıklarından birini gösteren bu video, hayvan hakları savunucularını harekete geçirdi.
    kısa zamanda video paylaşım sitesi youtube'da en çok izlenen videolardan biri haline gelen bu görüntülerde, yarı pişirilmiş canlı bir balığın tabakta nasıl can çekiştiği görülüyor.

    yemek yeme çubuklarıyla dokunduğu balığın nefes alıp verişleriyle kahkahalara boğulan çinliler, hayvan haklarını savunucusu peta örgütü tarafından mide bulandırıcı olarak tanımlandı.

    çinlilerin ekstrem damak tadları nedeniyle daha önce de birçok kez eleştirilmişlerdi.raporlara göre bazı çin restauranlarının menüsünde maymun beyni, fare, köpek, yılan, kertenkele ve fare yavrusu bulunuyor."

    edit büdüt: işin çin ile ilgili kısmı beni ilgilendirmiyor. bunu not düşmek istedim. sadece haberi yapan sabah gazetesinin olayı veriş şekli bu yönde. yoksa bu çin'lilerin yemek yeme alışkanlıklarının uç noktası filan değil. bu bildiğin bir grup öküzün yaptığı hıyarlık.
  • bizim yengeç ve ıstakozu canlı canlı kaynar suya atmamızdan çok da farklı değil. insanların bu tür eylemlere çok rahat girişmelerinin ardında yatan nedenlerden biri de, kendilerini deniz hayvanlarının, özellikle de balıkların acıyı hissetmediklerine inandırmış olmalarıdır. bu kesinlikle yalandır, inanmayınız. acıyı hissetmeyen bir canlının doğada ne kadar şansı olabilir?

    http://www.slate.com/id/2219276/
    http://www.fishinghurts.com/fishfeelpain.asp

    not: bize garip gelen beslenme alışkanlıkları yüzünden çinlilere acımasız uzaylılar gözüyle bakmak pek doğru değil. kuzu kokoreç nereden geliyor sizce mesela? koyun değil de köpek yemeyi daha kötü yapan nedir?

    edit: bu entry'den balığın yarısının pişirilmesini normal bulduğum anlamı nasıl çıkarılmış, aklım durdu. bir yazar da "gerektiği şekilde eleştirmediğim" için bana ayar verdiğini söylüyor. gerektiği şekilde eleştirmek nedir, delirdiniz mi kuzum? kendiniz ne istiyorsanız yazın, benim üslubuma da karışmayın. teatral bir sinir krizine girip "orospu çocuğu çinliler!" demeden derdinizi anlatamıyorsanız o sizin vasatlığınız.

    edit 2: tepkimin esas nedeni olan entry silinmiş ama birçok benzeri duruyor.
  • nasıl başarıldığını merak edenlere:

    http://www.youtube.com/watch?v=nlwj9pudfi8

    bok yiyin...
  • annem bela okuma diyerekten büyüttü beni: allah belalarini versin. icim eridi resmen, izleyemedim.
    bundan yaklasik 2 sene evveldi, alman kanalinda yine böyle psikopat bir cin ailesi, coluklu cocuklu toplanmislar yemeklerle donatilmis yuvarlak bir masaya, takriben 10 kisi filan, balik aynen bu sekilde nefes almaya calisaraktan pilavin ortasina yerlestirilmisti. hic unutmam cünkü resmen soke olmustum; basta balik nasil kizartiliyor´u göstereceklerini sanan ben kitlenmistim: baligin kafasini islak beze sariyorlar ölmesin diye, canli canli kafasini disarida birakarak kizgin yaga sokuyorlar. hayir, lezzet farki nedir; zulüm etmeden öldürsen de yesen ne var! bu kadar mi taze olacak???
    bunu yapan insan her halti yapar kardesim. yok o bir balik sadece diye kimse gelmesin karsima. bu tip yaratiklara ne dense az. serefsizini de gördük, haysiyetsizini de, dengesizini de, sen de sonucta bir sekilde insansin, azicik acima hissin olsun!
    resmen sinirlerim zipladi ya.
  • her şeyden önce rakıya hakarettir bu.
  • bunu yapanlar hem orospu çocuğu hem beyinsizdir. yanlızca bir orospu çocuğu bu denli orospu çocukluğu yapamaz.
  • hayvanlara yapılan işkencelerden ve doğal olarak vejetaryen olma nedenlerinden sadece bir tanesi.
  • (bkz: ikizukuri)
  • bu orospu çocukluğunu yapacak bir orospu çocuğu dünya üzerinde yoktur.
  • ölü cenin bile yiyecek kadar gözü dönmüş çinlilerin her canlıya sadece yenebilecek bir et parçası olarak bakmasının başka bir kanıtı.

    edit: o herkesin bildiği fake fotolardan bağımsız olarak çinde hala ölü cenin yiyen, hastanelerdeki görevlilerden sipariş eden insanların olduğu nette ufak bir araştırmayla bulunabilir. ne yazık ki bu bir şehir efsanesi değildir.
hesabın var mı? giriş yap