hesabın var mı? giriş yap

  • artık gerçekten katlanamayacağımız bir noktaya gelen durum.

    ülkedeki fakirler de alabilsin diye tüm ürünlerde önce gramaj düşüklüğüne gidildi yetmedi içerikleri maliyeti düşürecek şekilde kalitesizleştirildi ve sonunda istediğimiz kalitede bir ürün bulamayacak noktaya geldik.

    kardeşim artık şu ürünlerin kalitesini düşürmeyin! magnum 50 lira olması gerekiyorsa 50 lira olsun. benim imkanım varsa 50 lira verip alabileyim, imkanı olmayan da almasın. ama 50 lira verdiğimde de 3-5 sene önce yediğim kalitede yiyebileyim. magnum sadece bir örnek. sebzeden meyveye kadar neredeyse her üründe inanılmaz bir kalite düşüşü var. neden fakirler alamıyor diye biz de kalitesiz ürünlere maruz kalıyoruz.

    bu konuda bakanlığın gıdalarda katı sınırlar koyması gerekiyor. ben artık fakirler de alabilsin diye, yıllardır tüketmeye alışkın olduğum ürünlerin kalitesinin düşmesini istemiyorum.

  • az önce böyle bir şey gördüm. vatansever chp seçmeni önünde televizyonda vs. vs.

    kılıçdaroğlu yetkli bir makamda değil. göçmen ve sığınmacı politikasından memnun değilsen hükümetten birilerini çağırırsın. erdoğan daha dün dedi, biz ensar terbiyesiyle büyüdük, sığınmacıları göndermeyeceğiz diye.

    sonuç olarak komik, anlamsız bir çağrıdır. kılıçdaroğlu'nun alakadar olacağını sanmam.

    ekleme: ümit özdağ'ın çağrısı

    kılıçdaroğlu'nun cevabı

  • az evvel bir şeyler izlerken aklıma annem geldi. (annem iki sene önce bir trafik kazası sonucu ani bir şekilde vefat etti) gözümün önüne onu son kez gördüğüm an geldi. bembeyaz yüzü,kapalı gözleri..gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı. sonra kalktım içeriki odada oyun oynayan eşimin yanına gittim. durdurdu oyunu yüzüme baktı,ne oldu canım dedi. sarılabilir miyiz dedim. uzun uzun sarıldık. sonra kafamızı dağıtacak bir film açtık. dizlerine yattım,saçlarımı okşadı,birlikte izledik filmimizi.
    "ilişkide şefkat istiyorum" demedim hiç. bu cümleyi kurmadım ama insan olan halden anlar.
    halden anlayan insanları hayatına alması gereken kadındır.

  • mete ( yaş beş).
    markette kasadan geçerken kasiyer kız mete ile konuşmaya çalışıyor.
    - adın ne senin?
    +.....
    - okula gidiyor musun?
    +.....
    - konuşmayı bilmiyor musun?
    +öğretmenim yabancılarla konuşma dedi. sen yabancısın.
    kız bir şaşırdı ama konuşmaya devam etmedi.işimiz bitti. kasiyer aldiklarimizi posetlememize yardim etti. teşekkür ettim ve mete araya girdi. bağırarak:
    + yardımların için teşekkürler yabancı. seni unutmayacağız..
    market iptal..

  • 3.5 yil ozel bankacilik biriminde multi milyoner insanlar ile calismis, musteri ziyareti yapmis , otellerde ve evlerinde toplantilara gitmis bir birey olarak asagidaki yorumu yaziyorum.

    ilk olarak filmde ciddi bilgi eksikligi bulunmaktadir. yani hikaye birbirini tam olarak tamamlamamaktadir.
    neden mi ?
    adam kadina saat veriyor ve saat sahte cikiyor.
    bakin four seasons hotel , raffles hotel vb yerlere gitiginiz zaman, orada calisan personel sizin sahte saat takip takmadiginizi aninda anlar. bunlarin egitimleri personele verilir.
    ıkinci olarak bu tur zengin adamlar bizler gibi ya bir tane 10.000 tl'ye saat alayim omurluk olsun digerlerini ucuz kullanayim demez. bu tur adamlar rolex hublot vb marka saatlere 100-500 bin dolar arasinda para verir. ve bu saatlerden bir tane olmaz en az 7-8 adet vardir.

    bununla birlikte filmde gosterilen hayat 3-5 kisinden 30-50 bin dolar carparak yasanacak hayat degildir. o ozel jet sirketleri referans olmadan sizi kapidan iceri sokmaz.

    son olarak kadina sahte belge ile 100 bin dolar kredi cektiriyor. bu da imkansiz bir durumdur. neden mi ? evi degil kendinizi rehin biraksaniz oyle para cekemezsiniz. yurt disinda yerlesik bir sirket size maas yazisi vermis ise bunun kesinlikle o ulkedeki sizin konsoloslugunuz tarafindan apostilli sekilde onaylanmasi geremektedir.

    yani kisacasi o otellerde restorantlarda toplama para ile 1 kez dolasirsiniz surekli dolasamazsiniz.
    hatta sahte rolex saat ile ozel jete binmeyi birak pasaport kontrolunden gecerken sen hayirdir derler ?

    peki gercek hikaye nedir?
    muhtelemen bu abimiz birilerinin cantaciligini yapiyor. birileri icin tasimacilik yapiyor. o ulkelerdeki muktedir kisiler bu abiye guzel bir hayat yasatti. bu hayati da yasarken 3-5 tane kadindan para carpmistir. ama filmde anlatildigi gibi 10 milyon $ vb carpaniz icin 100 tane kadinin her birinden 100 bin dolar toplamaniz gerek bu da imkansizdir.

    he film guzel akiyor yani

  • nejat işler’in yıldız tilbe’nin yakın dostu olduğu için ücret almadan oynadığı söylenen klip.
    valla ben beğendim. her an bir şey olacak diyerek izletiyor insana kendisini. *
    bu arada 1. sınıf öğrencisi mi klibi çekti diyenlere not:
    klibin yönetmeni;
    hicran ve melek filmi ile toronto'da düzenlenen "kadın gözüyle film festivali"nde en iyi yabancı film ödülüne layık görülen ve bu ödülü kazanan en genç yönetmen olan (bkz: esra vesu özçelik)

  • şuna fenomen menomen diyip sempatikleştirmeyin amk. ergen sürüsünün lideri olur anca. hakan hepcana gülenin hakan hepcan kadar aklı yoktur