hesabın var mı? giriş yap

  • aniden veya yavaşça fark etmez motosikletçi şeridinde gitmiyor, yetmiyor emniyetten gidiyor yetmiyor araca sıfır gidiyor yetmiyor hızlı gidiyor bu sırada sağ şeritte duran adam efendi gibi kapıyı açıp iniyor. 10 da 9 motosiklet 10 da 1 inen suçlu o da inerken bir baksa iyi olurdu diye.

    edit: mesajla ulaşan arkadaşım "ulan salak, o yolda durmak bile yasak. adam durmuş, kapıyı açmış, arabadan inmiş. neyin kafasını yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ki." demiş e5 te yolcu indirme bindirme serbest arkadaşlar. otobanlarda bu yasak var. sallamayalım.

    ek olarak: burada her ne kadar motosikletçi arkadaşı suçlu bulsam da trafikte motosikletlere pozitif ayrımcılık yapan bir insanım. yol veririm, asla sıkıştırmam, sağımdan solumdan iki araba arasından geçen görürsem her ne kadar kılda olsam yol açarım geçsin diye. ama bu adamın konuşulacak bir tarafı yok. he birde kaldırımdan giden motosikletlilere kafam girsin.

  • hastalığı şubat 2021'de çok hafif atlattım. 2 hafta içinde tat koku duyularım hafiften geldi. ve nisan ayının başlarında koku ve tat olarak her şey bozulmaya başladı. yaklaşık 3 aydır yediğim çoğu şeyden çürük soğan ve bulaşık detarjanı karışımı tadı ve kokusu alıyorum. tavuk, tüm kuruyemişler, biber, soğan şeftali, kavun, mısır kesinlikle yiyemiyorum. psikolojim alt üst oldu diyebilirim.
    hafif geçiririm, geçer gider, hastalığı abartıyorlar diye düşünüp aşı olmayanlar varsa bu şekilde de geçirebilirsiniz. şu maddi olarak zor geçen dönemde hemen hemen herkesin tek bir zevki ve mecburiyeti yemek yemek kaldı diye düşünüyorum. bu da elimden gitti ve hayat siyah beyaz kaldı diyeceklerim bu kadar.

  • eyfel kulesi çok kötüydü yarısına kadar çıktımcılar derneği başkanı kendi yarı sahasından bildirdi.

    kendisi tam manasıyla komedyen değildir. ilk amacı güldürmek hiç değildir. bir de trajedi nedir bilmek gerek.

    güldürü unsurları sadece yüz kaslarına değil, soğancığa da hitap etmelidir.

  • "güzel kadınlar her şeyi çok kolay elde ediyo yeaa, güzel kadınsan tamam abi bu ülkede" diye sözlükte bilumum başlık altında ağlayan erkekler, videodaki kadın güzel bir kadın olduğu için "dershanelerde sürünme, gel evimin baş köşesine otur" minvalli iç geçiriyor, bir diğeri "ofiste iş yapmadan takılsa gene maaş ödenir" diye tespit yapıyor. e ama hakikaten, eğer bu durum gerçekten "kolaylık" sağlıyorsa bunu sağlayan sizlersiniz? sizin dışınızda, görünmez bir el falan düzenlemiyor canlarım bunu?

    zaten boşuna dememişler, kişi kendinden bilir işi. o yüzden gördüğünüz bütün güzel kadınlara "kesin güzelliğiyle geldi bi yerlere" gözüyle bakıyorsunuz, çünkü size bıraksalar "getirirsiniz".

  • halk ağır vergiler altında eziliyordu. kral çarlsın damadı salağın tekiydi. kral, damadın salak olduğunu herşey bittikten sonra anlayacaktı. damat aslında kötü bir adam değildi. sadece cenab-ı allah ona yeteri zekayı vermemişti. o da bu sebepten yeni yeni vergiler türetmenin peşindeydi. çarls ,"para gelsin de nereden gelirse gelsin" düşüncesindeydi. geçilmeyen köprülerden para alınıp, icilmeyen suların vergisi isteniyordu.
    kral sarayında gününü gün ederken, damadın bu uygulamaları halkı fazlasıyla bunalttı. damat en son çaya vergi getirince halk isyan etti. isyanı bastıramayan çarls, ingiltere ve fransyaya kaçmak istese de basarılı olamadı. isyancılar natingım düzlüklerinde çarls ve damadını yakalayıp, azına sctılar .

  • air crash investigation'da defalarca belirtildiği üzere, havacılık tarihinin kanla yazılmış olmasındandır.

    (bkz: havacılık kuralları kanla yazılmıştır)

    havaalanı yolundaki marketten ucuza alınan sıvılar güvenlikte atıldıktan sonra, kapı civarlarında konuşlanmış mekanlardan kapı gibi fiyatlar karşılığı satın alınan sıvıların uçağa alınabilmesinin sebebi yolcuları ekonomik olarak sömürme istekleri değil. havaalanına satılmak üzere girişi yapılan ticari ürünü takip ve kontrol edebilme hakkına sahipler. yolcuların güvenlik kontrolünden geçirmeye çalıştığı açık veya kapalı tüm şişelerden numune almaları ise ne güvenli, ne de pratik.
    “güvenlik gerekçesiyle nereden alındığından emin olamadığımız sıvıları, ambalajlarının en büyüğü 100 ml'lik olmak ve toplamda 1 litreyi geçmemek üzere kabul edebiliyoruz” diyorlar zaten. dilerseniz 333 ml'lik suyunuzdan 33 ml'lik bir yudum aldıktan sonra kalan suyu 3 adet 100 ml hacimli şişeye bölüştürerek güvenlik kontrolünden geçişinizi sorunsuzca tamamlayabilirsiniz.

  • 6 lahmacundan sonra artık o bir kız değil, bir mahmuttur bir süleymandır. en acıklısı da kız bedenine hapsedilmiş olmasıdır.

  • ayarla alakası yoktur.. keşke yapmasaymış.. hakan hepcan ismini de ilk defa duyuyorum bu arada..

  • 1- zamanınızı iyi yönetin. önemli olan ne iş yaptığınız değil, onu ne kadar zamanda yaptığınız. (bütün maddelerin temelinde bu yatacak)
    2- birinci madde ile birleştirerek mutlaka acil iş ve önemli iş ayrımı yapın. bu şekilde daha verimli çalışırsınız.
    3- önceliklerinizi sıralandırın ve en önemlisi dinlemeniz olsun. baltayı bilemezseniz kesmez gibi klasik bir örnekte verebilirim tabii.
    4- iyi bir lider olmanın yolu iyi bir takım arkadaşı olmaktan geçer. takım arkadaşlarınızı iyi tanıyın ve kendinizi iyi tanıtın.

    şayet insanların haklarını yiyen bir şirkette çalışmıyorsanız 5. madde de yükselmiş olursunuz.