hesabın var mı? giriş yap

  • tam destek veriyorum ben de bir erkek olarak. ne erkeklerle yolculuk edicem lan bi otobüs dolusu kadınla yolculuk etmek varken. kih kih kih.

  • başlık: şu an üzerimdekilerin fiyatı 940 tl

    1. adidas adi specific ayakkabı- 165 tl
    french connection kot- 235 tl
    henleys gömlek- 110 tl
    ck boxer- 45 tl
    rayban gözlük- 385 tl

    2. yani üstünde bişi olmasa 5 para etmezsin.

  • evliliği bırak daha doğru dürüst ilişkisi olmamış adamların verdikleri normal detaylardır.

    kokudan bahseden arkadaşım, sevgilinin teninin kokusunu sevmiyorsan neden evlenesin ki? veya regl olmasından tiksiniyorsan neden bir kadınla birliktesin? kadın'ın tanımında regl var, git o zaman erkeklerle birlikte ol. biriniz tuvaletteyken diğeri banyoya girmek zorunda da değil, rahatsız oluyorsa böyle şeylerden sırasını bekleyebilir. ayrıca sevgilisinin kendisinin yanında gaz çıkarmasını yakınlık göstergesi olarak görüp mutlu olan insanlar da var. çünkü iş sevgide bitiyor arkadaşlar. eğer seviyorsanız üstünüze kussa bile tiksinmeniz mümkün değil.

  • şaşırmayın, çok bilinen bir büyüme tekniğidir sürekli yatırımı varlığa ve işe yatırarak kasayı her zaman ekside gösterirsiniz. bir yıllık borç planınız bellidir. size borç verenler de varlığınıza güvenip size borç vermeye devam eder. apple'ın ab'ye abd'ye milyarlarca dolar borcu var ama değeri 4 trilyon dolar. vergi ödeyeceğime yüksek maaş vereyim, yatırım yapayım fikri doğru büyüme stratejisidir. böyle mahkeme olursa da valla hakim bey cebimde 5 lira var aha bunlar da evraklar, hepsi hatasız diyebilirsiniz. doğrudur, inanırım 30.000 lirası olduğuna. bankada 10 milyon tl saklamak kadar büyük enayilik olamaz. git nişantaşı'nda iki daire al 10 milyon 5 yıla 2-3 kat değerlenir. bu konuyu merak edenler "the founder" filmini muhakkak izlemeli. mc donald's köfte satarak büyümedi. açılacak şubenin arsasını şubeyi alana kiraladı ve yatırımı o arsaya yaptı. eğer bir yerde önemli bir marka açılacaksa açılacak noktadaki emlak piyasasından elde edilecek gelir ve kazanç kimseye söylenmeden hesaplanır, önceden toplanır. bugün czn burak sizin mahallede dükkan açsa sizin mahalledeki tüm emlak fiyatları uçar. czn o kar payını neden size yedirsin. kendi yer tik tokta da size izletir.

  • "yaşlandık vallahi, eskiden bir ileti yazardık 10 kişi beğenirdi.. şimdi bir tek necati beğeniyor.. necati sen de her iletimi niye beğeniyon .mına koyyim, ipne misin nesin :p"

  • harem gebze minibüs şöförlerini yumuşatmıştır.

    bi tane maltepe köprüsü
    - tabi efendim, buyrun para üstünüz.
    ??????

  • sahil yolundan bostanci istikametinde gitmekte olan solmusa yasli bir bayan biner.bayan tam bir eski istanbul hanimefendisidir.gerek giyimi, gerek oturusu, gerek konusmasindaki kibarlik ile cevresindekilerin saygi ve ilgisini ceker.teyzemiz gitmek istedigi yer icin parayi uzatir:
    -pardon beyfendi.rahatsiz ediyorum ama suradan bir suadiye uzatirsaniz cok memnun olurum.
    -tabi hanfendi, ne rahatsizligi.
    para sofore uzatilir ve yolculuk devam eder.yasli ve kibar teyzemizin kibarligi, sik giyimi ve guler yuzu diger yolcularin icini isitmistir adeta.
    suadiye'ye gelindiginde teyzemiz inmek ister ve bunu sofore yine o kibarligi ile bildirir:
    -pardon sofor bey.mumkunse musait bir yerde indirir misiniz?
    sofor saga yanasir ve kapiyi acar fakat arac hala yavasca hareket halindedir.teyzemiz yasli olmasi nedeniyle inemez ve dolmusun tamamen durmasini bekler.fakat sofor acelesi varmiscasina yavasca ilerlemekte ve bayanin inmesini beklemektedir.dolmusun bir turlu tamamen durmamasina kizan kibar teyzemiz sofore seslenir:
    -ulan pezevenk parasutle mi inicez!