hesabın var mı? giriş yap

  • çok sağlam bir kaynaktan aldığım enteresan haber. nedendir bilinmez sonradan bu plandan vazgeçmiş amk uzaylıları.

  • yavuz "hırsız" modunda gerçekleşmiştir. utanmadan "at gözlüğu" diyor süprerzekalı ablam.

    af edersiniz ama bu ülkede insanlara "at gözlüğünüzü çıkarın" diyecek en son insanlardır akp'liler.

  • bazı durumlarda riskli olabilecek seslenme şekilleridir.

    - köprüyü geçince inebilir miyiz dayı.

    (evet günün birinde dayak yiyeceğimi biliyorum)

  • bu görüntüler olaydan öncedir sonradır bilemem. ama bu kadın nedense bana hiçbir zaman samimi gelmedi. he ahmet kural da en az onun kadar samimiyetsiz, o ayrı.
    bu sebeple ilişkilerinden haberdar olunca tencere kapak diye düşünmüştüm. sonra böyle bir olayla günlerce gündemi meşgul ettiler.
    şimdi sıla’nın darp raporu almak için kendi kendine zarar vermesi ile alakalı görüntüler görsem hiç şaşırmam. aynı şekilde ahmet kural’ın sıla’yı darp ettiği görüntüleri görsem “vay anasını, bak yapmış demek ki adam” da demem.
    kocaman bir ülkenin gündemini böyle insanların şekillendirdiğini görmek üzüyor sadece. ne diyeyim, yazık vallahi hepimize.

  • kimse kusura bakmasın ama öğrencileri için kılımı bile kıpırdatmam. bi kere de fazla manita var desteğini bekliyorum desin biri. nerede hamallık işi var hemen yardım çağırın.

    şaka lan şaka! dualarım sizinle, artan ve artık fahiş miktarlara varan shuttle fiyatları düşürülsün hatta bedava olsun. ne sikimse artık bu shuttle.

  • yemin ediyorum gözlerim doldu. hayatımın en güzel günleri perşembe günlerini iple çekip penguen, uykusuz alıp aynı gün sabaha kadar okumaktı. yıllarca her sayısını biriktirdim. bazı yazılarda güldüm, bazılarında ağladım. karikatürist olmak umuduyla üniversite tercihimi istanbul'a yaptım. nafile. karikatürist olamadım ama bana çok şey kattı dergiler.

    turhan selçuk'tan umut sarıkaya'ya hepsine hürmet ederim.

  • her ne kadar çıkış noktası newbie olsa da, newbie'yle arasında ufak bir nüans bulunan multiplayer oyun terimdir.

    şöyle ki;

    newbie herhangi bir şeye (online oyun olabilir, herhangi bir meslek olabilir, her şey olabilir) yeni başlamış, tecrübesiz demektir. noob ise tecrübesizden ziyade "yeteneksiz", "kazma", vb. aşağılamalar için kullanılır. gerçekten de ne her newbie noob'tur diye bi şey söylenebilir, ne de her noob newbie'dir diye bişey.

    birkaç misalle konumuzu zenginleştirelim:

    wow'dan tipik noob örnekleri:

    - heroic instance'ta petini aggressive'de unutup wipe'a neden olan ve bunu sürekli olarak yapan lvl70 hunter. (bi kere yapıp adam gibi özür dilese içim yanmaz, hatasız bi allah var)
    - soulstone resurrection'ı bulunan ama wipe durumunda güvenli bi yere kaçıp orda ölmeyi bir türlü beceremeyen veya kötü giden ve kurtarılması mümkün olmayan bi encounter'da ölünce soulstone'u gereksiz kullanıp hemen resslenerek tekrar ölen ve mezarlıktan geri koşmak zorunda kalan healer.
    - aşırı veya özel durumlar haricinde aggro tutamayan tank.
    - büyük oranda overheal yapan (bazı gerekli durumlar hariç) healer.
    - ota boka sırf kullanabiliyo diye need atan ninja.

    ayrıca nub, n00b, nab, vs. gibi kullanımlarının yanısıra bi arkadaş tarafından kullanılan ve duyulduğu zaman yere yıkma kapasitesine sahip "noobardinli" şeklinde söylenişlere de sahiptir.