hesabın var mı? giriş yap

  • "sen ne büyükmüşsün hey atatürk" başlığına sahip yazı.

    "hey atatürk" ne lan? uzaktan arkadaşına mı sesleniyorsun? bir kemalist söylese, samimiyetine inanırsın. mustafa kemal'e o kadar yakındır ki, hey mustafa bile der içtenlikle. samimi buluverirsin.

    "ey atatürk" diyeceğine... bu adamları yazar yapıyorlar işte..

  • son zamanlarda sözlükte okuduğum en mantıklı talebi içeren kampanya. çok yakın bir arkadaşını aynen örnek olaylarda gösterilen şekilde kaybetmiş biri olarak destekliyorum. ve başlık sahibini bu duyarlılığından ötürü tebrik ediyorum.

  • kendi yerleştirse kıllı, damacanayı getiren abiden rica etse yollu, yapmasa pasaklı, kocasını beklese feminist olacak kızdır.

  • bir devlet bahçeli beyanı. ben ikna oldum.

    bu kapsamda türkiyede demokrasi yok ve türkiye laik değil

  • kışın sürekli kullanım halinde olan araçlar için (özellikle uzun yol ve camurlu,pis yollarda seyahat eden araçlar) yaz geldiğinde klima sisteminde temizlenmesi gereken bir bölüm bulunmaktadır. malumunuz olduğu üzere klima peteği aracınızın motor devridaim suyu yani radyatör peteğinin hemen önünde yer almaktadır. en önde yer alması münasebetiyle kışın özellikle uzun yolda giden araçlarda yağmur ve karla karışık toz, çamur bu bölüme direkt temas ederek ilgili petekteki boşluklarda yer tutmaktadır. zaman içerisinde burada kalıplaşarak betonlaşma gösteren çamur, yaz döneminde aracınızın klima performansını gözle görülür şekilde düşürmektedir. bu durumu bertaraf etmek için yapılması gereken şey çok basittir. yaza girilirken bir oto yıkamaya gidip klima peteğine yaklaşık olarak en az 30-40 cm mesafeden tazyikli su tutmanız, bu bölümdeki boşluklara dolan çamuru uzaklaştıracak ve tekrardan klimanızı eski performansına kavuşturacaktır. burada dikkat edilmesi gereken husus, hassas bir alüminyum malzemeden yapılan klima peteğine çok yakın mesafeden tazyikli su tutmamaktır. aksi halde klima peteğine geri dönüşü olmayan zararlar verebilirsiniz. su tutmanız gereken minimum mesafe 30-40 cm olarak tecrübe edilmiştir.

  • adamın evinde dolabın içinde don, gömlek yakalanmış. bir de adamı bıçaklamış altı yerinden, yaptığı savunma "babam ve iki kardeşim suriye'de bomba saldırısı sonrası öldü. annem ve kardeşlerimle türkiye'ye geldik. aileme ben bakıyorum. annem hasta. adaletinize sığınıyorum" şeklinde.

  • 07.00-17.00: bugün günlerden galatasaray

    18.00-21.45: bu nasıl kadro amk

    23.10 : prandelli istifa

    not: gsliyim