hesabın var mı? giriş yap

  • hoşlanılan kişi akla düştüğünde bir tane atılır, hemen arkasından karşılık gelir ama bu karşılık o an için fazla anlam taşımaz.

    kişiyi asıl havalara uçuracak olay, ertesi gün aynı döngünün karşıdaki kişi tarafından başlatılmasıdır.

    hey gidi hey, içimden sıcacık bi' şeyler aktı geçti lan.

  • senaryosunu yazdığı dizide bütün kadınları ilk görüşte kendisine aşık olacak şekilde yazmasından, büyük edebi laflar edip sanatçı triplerine girmesine rağmen vücudunu kullanarak para kazanan , lise mezunu tüm yüz estetik , platin saçlı, kendinden 20 -25 yaş küçük bir kadınla ilişki yaşamasından ve kendisini eleştiren herkese tehditvari yaklaşmasından anlaşılacağı üzere. güzel bir pakedin içine girmiş egolu , sığ bir kişilik taşıyordur.

  • bu işi bu noktaya, financial fair play kurallarını tek taraflı sadece güçsüz kulüplere uygulayan, büyük takımların yaptıkları finansal usülsüzlükleri görmezden gelen, avrupa organizasyonlarında 5 büyük lig takımlarını sürekli kayıran uefa getirmiştir. eğer artık süper güç olmuş takımlar, diğer kulüplerle oynarken yeterince izlenme elde edemiyorsa bunun sebebi, diğer kulüplerin sürekli fakirleştirilmesidir. para hep belirli liglere ve belirli takımlara akarken, nasıl başa baş izlenilesi bir rekabet oluşturulabilir? hem tüm para belirli kulüplere gitsin, hem de rekabet oluşsun isteyen real madrid başkanı perez, sanırım şizofren olmalı. ilgili kulüp yöneticileri ve patronlarına çok çok ağır yaptırımlar gelmeli ve seneye başlayarak, avrupa organizasyonlarında daha adaletli bir gelir ve temsil dağılımı sağlanmalı. aksi halde bu canavarlaşan kulüpler yine daha da aç gözlü şekilde geride kalan kulüpleri beğenmeyecek ve futbolu öldürmeye çalışacaklardır.

  • o yıllara geri gönderin lan beni. allah'ını seven o yıllara geri göndersin beni. o yılların new york'unda dedektif olarak işe başlamak, ofisimde filtre kahve içmek, suçlu kovalarken mola verip yol kenarında pudralı donut yemek, derin bi lanet olsun çekmek ve akşamları da smith'in barında iki duble bourbon viski içmek istiyorum amk.