hesabın var mı? giriş yap

  • iki aylık kyk ve yeşil pasaportumla haftasonları amsterdama giderdik. interrail gruplarında gençler fransada şuradayım buluşalım buradayım pizza yiyelim diye postlar atardı. çantanı al yola çıklar neler neler.
    ulan amerikalı gibi takılmışız ha gerçekten. o günlere bakıp bir de şimdiye bakıyorum da aynı olayı muhtemelen hayatımın sonuna kadar bir daha yapamam.

    mesajlar üzerine edit: skyscanner ve türevi sitelerden sezon dışı genellikle kışın 10-15 euroya bilet buluyorduk. booking türevi sitelerde falan da o zamanlar tr'ye kapalı değildi bilirsiniz. yatak başı 5-10 euro ediyordu. 2 gece kalıp geliyorduk. beyniniz almıyor biliyorum ama olay buydu. zaten o dönemde facebookta bu gruplarda olanlar bilirler bunları. algınızı açın. türkiye böyle bi dönemden geçti siz inanmasanız da. bu konuda daha fazla inanamayan insan varsa şu linkten bahsettiğim zamanlara gelip gönderileri inceyelebilirler.9 euroya osloya bilet vardı lan.
    insanlar çok ilginç ben bunları yaptım diye gelip bana kızıyo mesajlardan. al link verdim dön bak o döneme. sanki ben getirdim ekonomiyi bu duruma ya :d.d ayrıca adam kendi yapamamış diye bana bok atıyor :d kafanı öpeyim o zaman kardeşim biz yaptık işte nargile kafelerde gezmeseydin.
    edit 2: akpliler cok gaza gelip mesaj atiyor o dönemde bankalar batti kyk 60 milyondu falan diye. sizin döneminizden bahsediyorum diyince apışıp kalıyorlar :d bahsettiğim dönem 2010-2015 arası arkadaşlar

  • yediği kazıklar boyunu aşmış adam.

    kronolojik olarak sıralarsak;

    -2011: boyu kısa diye eziklediler. hırs yaptı. draftta seçildi. ama 60. sıradan.
    -2012: son sıra seçimi olmasına rağmen nba'e girdi. iki kere batıda ayın çaylağı oldu, en iyi ikinci çaylak beşine seçildi.
    -2014: 3. yılında 20.3 sayı ortalamasıyla oynadı. ama savunma yapamıyor dendi, beğenilmedi. alex oriakhi diye bir adam karşılığında phoenix'e takaslandı.
    -2015: phoenix'de dragic ve bledsoe'nun arkasında kaldı. yarım sezon sonra boston'a takaslandı.
    2016: bench skoreri diye gittiği boston'da ilk beşe yerleşti. coştu. all-star seçildi.
    2017: azdı. 28.9 sayı ortalama yaptı. ikinci kez all-star seçildi. en iyi ikinci nba beşine seçildi. kız kardeşinin trafik kazasında öldüğü günün akşamı ağlayarak maça çıktı. sonra kalçasından sakatlandı.sakatlığı ciddi değil dendi ama karısıyla evlilik yıldönümlerini kutlarken cavaliers'a takas olduğu açıklandı.
    2018: kalça sakatlığı yüzünden ocak ayında dönebildi.maç eksiği olduğu için formsuz başladı. paul pierce forma emeklilik törenimde isaiah videosu izlemek istemiyorum dedi. rondo; isaiah boston için kim ki dedi. eziklendi.
    şu aralar savunma yapamıyor deniliyor. takımın başarısızlığının sebebiymiş gibi gösterildi. yine takas edilmek isteniyor. isaiah en son çıkıp: "artık takas olmak istemiyorum" dedi.

    gelen giden vurdu çocuğa bakalım sonra ne olacak.

    not: gerçekten savunma yapamıyor.

    edit: şimdi de lakers'a takas oldu.

  • anasınısatıym. var böyle bişey. başıma gelen durum. olay. olaylı durum.

    bugün eve gelir gelmez hiçbir şeye dokunmayıp salonumuzdaki saatin karşısına geçtim. çok sürmedi. yaklaşık 6:22 gibi saat aniden 10:00 oldu. yanlış anlaşılmasın pm olan 10. şimdilik elimde olayın sadece ses kaydı bulunmakta. çok acayip.

  • 2002: hesabı hatun kişiye ödetmek

    2006 edit: yapilabilir neden olmasin

    2014 edit: hesabi hatun kisiye odetmek

    uzaydan gelen edit: hesabı sürekli hatun kişinin ödemesi ve bundan memnuniyet duyması

  • belgesel yapımcıları, vahşi doğa fotoğrafçılarında böyle bir "yanlış tanı" rahatsızlığı var.
    adam, gördüğünü sıfatlandıramıyor lan.

    110 kilo ağırlığındaki sumatra kaplanını fotoğraflamak için iki hafta pusuda bekliyor, hayvan ormanın derinliklerinden gelirken iki saniyeliğine kameraya yakalanıyor.
    "sumatra kaplanları... kedi ailesinin utangaç üyeleri. kameralarla araları pek iyi değildir" diyebiliyor.
    utangaçlığından adam yiyecek hale gelmiş öyleyse. bak bi gözlerine! utangaç bir bakış mı, yoksa "taallukatınızı " bakışı mı bu?
    http://farm4.static.flickr.com/…5469_7968467bb8.jpg

    üç gündür ininden çıkmamış, kış uykusuna hazırlanan aç boz ayıyı, isim takıp sempatikleştiriyorlar:
    "lisa, utangaç bir anne. yavrularına kış bastırmadan yiyecek bulması gerek. lisa bu nedenle son zamanlarda biraz sinirli."

    son günlerde biraz kızgın, utangaç lisa'ya bak:
    https://fitcoupleusaf.files.wordpress.com/…rowl.jpg

    adama dilini yutturuyor mahcup duruşuyla.

  • sabahın köründe kalkılır, integraller türevler kalın kalın kitaplar bitirilir. sınavlar sınavlar geçilir. çok okullar bitirilir.

    dayısı şirketin sahibi diye ortaokul terk eleman üç kuruş maaşa çalıştığınız yerde başınıza müdür verilir.

    işte o andır...