hesabın var mı? giriş yap

  • doğru kararın ötesinde pratiktir. işid sakalıyla gezecek diye duman zehirlenmesinden ölen itfaiye personeli rezilliktir. oksijen maskesi takması gereken bir meslek alanında çalışan adam sakal, geniş bıyık vb. bırakmamalıdır.

  • kendisi fifa 98'den kalma bir futbolcudur. fifa 98 zamanında q tu$u ile yapılırdı bu hareketler. yapan ki$ide kırmızı kart görürdü. daha sonra ea sports bu i$in saçmalıgını anladı sonraki fifalarda bu gereksiz tu$u kaldırdı. lakin volkan'da bu tu$ hala varlıgını sürdürüyor. ben arkadaki fotografci kılıgına girmi$ kel adamdan $üphelendim. q tu$una o basmı$ olabilir..

  • bu; kafasına kask, kaskın tepesine de kamera takınca kendini bir bok zanneden pezevenkler oldukça toplumdaki 'motorcu' antipatisini yıkamayacağız.

  • heey,her şey yazılmış film hakkında ama...
    inanılmaz bir hikayeye tanıklık ettiğim için öyle mutluyum ki,geç kalmışım izlemekte.
    bir belgesel bu kadar mı güzel olur,bu kadar mı duygusal,bu kadar mı şaşırtıcı?!
    iyi ki var bu güzel insanlar hikayeleri,müzikleri,merakları ile iyi ki varlar!
    hepsi birer ''dreamer'' ve ilham veriyorlar birilerine-kalabalıklara-müzikleri ile devrimlere!
    rodriguez'in sesi olağanüstü güzel,şarkıları ile insanın ruhunu besliyor,mucizelere inandırıyor hikayesi ile.

  • göz göre göre işgal ediliyoruz ve halkımızın yarısına bunu anlatamıyoruz. nasıl bir çaresizliktir bu?

  • bir ortadoğu uzmanına göre, başına gelen en basit musibet de bile "ben/biz nerede hata yaptım/yaptık" diyerek ders almak yerine "bunu bana/bize kim yaptı" paranoyası ile komplo teorileri üretmesidir. bu nedenle "bir musibet bin nasihatten iyidir" atasözü de, olan bitenden ders almamakta ısrarlı, bildiğini okuyan ortadoğu insanı için geçerli değildir.