hesabın var mı? giriş yap

  • bütçeye ilişkin eleştirilere yanıt veren ak partili belediye başkanı tevfik göksu, “türgev’e, tügva’ya, ensar’a ve ilim yayma’ya çatlasanız da patlasanız da destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

    kaynak

    1000 yıllık tarihimiz boyunca hiçbir yönetim halkına bu şekilde meydan okumamıştır. bu halk sizi perişan edecek. bütün bunların hesabını vereceksiniz.

  • şöyle oluyor:

    eskiden küçüktük, garsonlar, kasiyerler, eve gelen temizlikçiler falan; abla, abi, teyze veya amcaydı. küçüktün yani sen ve onların ne olduğu, onların sosyal sınıfları veya gelir durumları seni pek ırgalamıyordu.

    ama arkadaş şu son yıllarda özellikle iyice üzerime üzerime geliyor bu gerçek.

    evet, hizmet aldığım için utanıyorum.

    cumartesi gecesi çalışmak zorunda kalan genç bir garsonu, bulaşıkçıyı görünce utanıyorum. ben oraya eğlenmeye gelmişken onu o gece çalışmak zorunda bırakan sisteme küfrediyorum. ama "sorun sistem yea" diyip "baksana lan" diye garson aşağılayıp hayatıma devam edemiyorum. biraz da komik oluyor mahçup mahçup "ben bir x alayım" demek...

    kendi yaşıtlarından veya insanın kendine nispeten yakın yaşındakilerden hizmet alırken utanmak böyle bir şey yaklaşık olarak...

  • duyan da memlekette yabancıya mülk satılmıyor sanır.

    karadeniz'de araplara satmak için kuyrukta millet, ne iş?

    onlarınki vatan toprağı satmak olmuyor mu?

    üstelik yasalar izin veriyor satışa. siz şimdi devlete ne demiş oluyorsunuz?

  • ileri demokrasi: iki ineğiniz varsa birini sözlüğe salın kemalizm hakkında atıp tutsun, diğerine kefen giydirip karşılamaya gönderin.

  • barcelona messi'nin istediği parayı vermek istiyor, messi barcelona'da kalmak istiyor. ama lig kuralları buna engel oluyor. bir yandan kurallara duyulan özen göz yaşartırken diğer yandan bir tarihin sona ermesi insanı üzüyor. adamlar tarihin en iyi oyuncusunu federasyonun koyduğu limitler yüzünden ellerinde tutamıyor şaka gibi. la liga messi gittiğinde ligin çakılacak olan reytinglerini hesaba katarak bir orta yol bulur umarım. messi'yi başka bir takımda izleme düşüncesi heyecan verirken barcelona'dan ayrılması da gerçekten üzdü.

    türkiye'de iski'nin, igdaş'ın sponsor olduğu yani faturalarımızı ödediğimiz kurumlarca fonlanan bir takımın sırf arda'nın gönlü olsun diye milyonlarca euro'luk imzalar attırdığını gördük. adamlar kralını tanımıyor.