• bazı türk kadınlarının yaptığı. insan hiç mi utanmaz, hiç mi çekinmez kardeşim şu mübarek ayda? islamın hoşgörü dini olduğunu daha nasıl kanıtlarız bilemiyorum. işte görün %99,9'u müslüman olan bir ülkede mübarek ramazan ayında alkollü mekanlar açık, kadınlar anadan doğma cıbıl çıplak sokakta ve güzel yürekli din kardeşlerimiz gıklarını bile çıkarmıyorlar.
  • normal olan durumdur. napsalardı bakara makara diyip sizle alay mı etselerdi? gerçi siz öylesinden hoşlanıyorsunuz %99,99 u dindar olan ülke insanları.

    edit : mutlu oldun mu ispuyoncu kardeş?
  • ramazan ayında hoşgörü gösterip diğer 11 ayda tenkit etmekle meşgul insanların anlayamadığı giyim tarzı.

    buraya gelip bunu yaz, sonra biz hoşgörülüyüz. için içini kemiriyor laf etmemek için, gelip ekşiye yazıyorsun. sonra biz hoşgörülüyüz.

    gerçek hoşgörü o şortun insanın kendi tercihi olduğunu anlamak; o şorttan rahatsız olmamaktır. birşeyleri ispat için yaptığınız hoşgörü değil şovenizm oluyor ve açtığınız bu başlıklardan sebep sizin gibi olmayan gerçek müslümanlara da sahtekar damgası vuruluyor.

    %99.9 u dindar olup dinin ne anlama geldiğini bilmeyen, kuranı arapçadan başka anlayabildiği bir dil ile okumamış, dini hacıların hocaların söylediğinden ibaret sananların eleştireceği eylemdir. isterse donla gezer. özellikle ramazanda donla gezsin ki görelim gerçek samimiyetinizi.
  • %99.9'unun müslüman olduğu bir ülkede %0.01'ınin müslüman olmaması kadar doğal hede. eğer bir insan şort giyiyorsa zaten islami görevlerini yerine getirmiyordur. oruç da bir islami görev olduğundan onu da yerine getirmiyor. size ne onun dini düşüncesinden. ben herhangibir günde de şort giyen biri değilim ama insanların vicdani hürriyetlerine karışamazsınız. o mübarekliği düşünmüyorsa siz de dşünmeyin te allam.
  • ayni ulke laik bir ulke ise sorun teskil etmez. yok degilse zaten oyle bir ulkede yasanmaz.
  • hangi bilimsel araştırmanın sonucu bu oranı buldunuz la! diye sormaktan kendimi alamadağım durum.
hesabın var mı? giriş yap