• bi cumartesi akşamı köprü trafiğinde sol tarafınızdan gülümseyerek geçen motor sürücüsü tavrına eşdeğerdedir. sırf fit olmasından dolayı 1-0 önde olduğunu biliyordur.

    https://www.google.com.tr/…ie=utf-8&hl=en-us&espv=1
  • yumuşacık bir vucuda sahipseniz o özgüven tamamlanamaz, sıkılaşmak gerekir. ayrıca 34 beden özgüveni diye bir şey yoktur iskelet olmak vardır, hiç de şık degildir bir ara oralarda gezindim biliyorum.
  • götünden özgüven uydurmaktır.
    ortalamanın, normal sınırlar içinde kabul edilen ölçülerin çok uzağında olunmadıkça bundan bir özgüven eksikliği devşirmek kişinin özgüveninin nasıl da pamuk ipliğine bağlı olduğunu gösterir yalnızca.
  • 34 beden özgüveninin yanından bile geçemeyecek olan özgüven.

    36 beden hoş durabilir ama 38 bedene geçme riski 3-4 kilo almasına bakar. 34 öyle midir alsın 5 kilo en fazla 36 bedene çıkar yine hoş durur.

    sırasıyla 34, 36 ve tekrar 34 bedene dönen biri olarak net bilgi veriyorum size burada.
  • kimsenin sikine takmaması gereken özgüvendir. zira istenildiği kadar özgüven sahibi olunsun, insan sevilmek ister. siz 34 bedenken veya 36 bedenken ve bunu gururla zikrederken, gözünüze kestirdiğiniz bir er kişi kalkıp da 40 beden bir kadına abayı yakarsa, görürüz o özgüveni.

    peşinen söyleyeyim, 36 bedenim.
  • 38 bedene çıksa hemen sarsılacak ve diyete başlayacak özgüvendir. oysaki 40 ve üzeri bedende olup özgüven tavanda şekilde olan nice hemcinsleri vardır.
    ayrıca, sadece kadınlara özgü özgüvendir, erkeklerle uzaktan yakından alakası yoktur.
  • annemin sahip oldugu ozguven. kadini yillar boyunca bundan baska hicbirseyle ovunurken gormedim. 52 yillik omrunu psikopatca bir ruh haliyle sisman insanlarin iradesiz, pis, kaka insanlar oldugunu dusunerek gecirdi. sadece dusunmekle kalmayip, aciyan bakislarla o insanlari asagiladigina da sahit olmuslugum var. sozunu de hic sakinmaz, direkt yuzune soyler herkesin sen sismansin bu ne hal falan diye. defalarca uyardim ama nafile, onlar da bogazlarina sahip olsunlar diyor ciddi ciddi.

    ve tahmin edersiniz ki tum cocuklugum boyunca beni bir gram bile fazlam olmayacak sekilde buyuttu. aksine ben de yemek yemeyi cok seven bir insan oldum hep. biraz buyuk konusmus kendisi sanirim*. ergenlik zamanlarimda, ozellikle öss'ye hazirlanirken bir ara 38 bedene cikacak gibi olmustum da intihar edecekti kadin az kalsin. evde yemeklerime ambargo koyup, yiyecegim ekmek oranini, yag, seker, tuz oranini, yemegin porsiyonunu falan kafasinda ayarlayarak gunlerce nolur yemeeek diye yalvartmisligi var o donemlerde beni.

    kantarin topuzunu biraz fazla kacirdigindan sanirim, once 34 bedene, sonra da 0 bedene dustum, zaten minyon bir insan oldugum icin iyice kuculdum, insanlar bana hortlak gormus gibi bakmaya basladi, iste o zamandan beri pesimi birakti, 36 bedene cikmadigim surece hic karismiyor. cunku ona gore 36 cocuk dogurmus bir kadinin bedeni, cocuk dogurmamis bir kadin elbette daha zayif olmali! ideal kilom 34 bedene denk geldigi icin*, ben de o bedende kalmaya gayret ediyorum. bana biraktigi genetik mirastan herhalde, yedigim kadar da kilo almiyorum allah'tan. diger turlu bana soyleyeceklerini dusunemiyorum bile.

    velhasilikelam, 34 beden ya da 36 beden ozguveni diye birsey olmasi bile cok sacma, hayattaki yegane basarisi bu mu yani kadinin? zayif kalabilmek? herkesin ideal bir boy/kilo orani var. ben iki karis boyumla 38 beden olunca obez gibi duruyorken, uzun boylu bir insanin ideal hali 38 beden olabilir. boyle sacmaliklarla kadinlari gruplamak onlarin psikolojisini altust etmekten baska bir ise yaramiyor.

    en guzel kadin, gozleri isil isil mutlulukla parlayan kadindir, gerisi teferruat...
  • ideal sayılan vücut ölçülerine sahip insan özgüvenidir. zayif denilir ama bel ölçüm 60 dediğinde hadi ya 60 böyle miymiş vay be diyip içten içe kıskanilir.
  • sağlıklı, fit, ince bel, dolgun göğüsler, kalkık popo bunlar 36 beden özgüveni için yeterli. ne giyse yakışır.
  • bu bedenle özgüven için minimum yüz altmış beş cm boy gerekir.
hesabın var mı? giriş yap