• bir kesimin gözünde 26 ocak 2012 şike kongresi olarak da anılsa da benim tahminim ile beklentilerin aksine tff'nin ve maa'nın istifası ile sonuçlanabilecek bir olağanüstü genel kurul olacaktır.

    bir de olası istifa ardından muhtemelen 2010-2011 sezonunun yeni şampiyonu da açıklanacaktır.

    not: ben değil uefa söylüyor azizim.

    inanmayan uefa genel sekreteri gianni infantino'nun açıklamasına baksın;

    --- alıntı ---
    şike bahsinde adı geçen karşılaşmaların, türkiye futbol federasyonu'nun, gerekli önlemleri alması için yetki alanına giren karşılaşmalar gibi göründüğünü kaydeden infantino, “türkiye futbol federasyonu ile temastayız. ihtiyaç duyulması halinde gerekli adımları atmakta kesinlikle tereddüt etmeyiz” diye konuştu.

    ilgili taraflara sorunun üstesinden gelinmesi çağrısında bulunan infantino, olaya cezai açıdan bakıldığında, bütün hükümetlerin çok sert tedbirler alması gerektiğini, çünkü suç örgütleriyle mücadele edildiğini ve bunun çok ciddi bir mesele olduğunu ifade etti.
    --- alıntı ---

    (bkz: aba altından sopa göstermek)
  • bu toplantıya, uefa'nın gözlemci yollayacağı söyleniyor. gazetelerde falan haberleri çıkmaya başladı. ne derece doğru bilinmez ama öyle bir şey olursa bu sefer cidden federasyon yan bastı demektir. adamlar öylesine güvenmiyorlar ki kendi adamlarını yolluyorlar bakalım ne oluyor diye. e haklılar da.
  • uefa'nın gözlemci yollamasının tercümesi "bank asya seni çağırıyor" olabilir, tabi 'futbol filozofu ve kanaat önderi' ömer çavuşoğlu'na sorarsan olmayabilir.

    o bu değilde yapılacak tüm boklukların en azından aleni bir şekilde yapılamayacak olmasına sebep olur bu temsilci, bu bile iğrençlikleri önlemek için kar sayılır türk futbolu için.
  • uefa'nın gözlemci yollamasına ilişkin gavur sikine meraklı olma durumu, uefa'nın gözlemci yollamasına sevinenlerde değil, tam tersine ünal aysal'ın vaktinde "biz kendimiz bu sorunu çözmezsek, gelir başkaları çözer. o zaman bizim için daha kötü olur." dediğinde ağzından tükürükler saçarak ünal aysal'a sallayan mallarda var bence.

    zira aylar önce yapılan uyarıdan bir bok anlamayıp, ille de gavur siki gelsin bizi dürtelesin diye uğraşan adamlar yüzünden geliyor uefa gözlemcisi. babasının hayrına değil yani.
  • uefanın tff içerisinde olan 2 kankasını görmeye geldiği kuruldur. aslında uefanın gelmesine gerek yoktu, gerekli raporu bahsi geçen kimseler gönderirdi. hatta onların yerine de düşünüp ne olmasına karar verirdi bu kankalar
  • uefa'dan tosun paşa ve ekibinin seferoğullarından lütfü ile ilhan'ı görmeye geleceği genel kuruldur.

    "lütfücüğüm" hitabını bol bol duyarız artık.
  • galatasaray' ı temsil edecekler listesinde mehmet ağar ve ergun gürsoy' un bulunduğu kuruldur.
  • söylentiler doğruysa eğer fenerbahçe'nin canlı yayın talebi tff tarafından kabul edilmemiş kurul.
  • daha sezon başında liglerin başlangıcının zaman kazanmak için ertelendiğine, play off sisteminin fenerbahçe küme düşürülmeyip, birkaç puanı silindiği halde şampiyonluk iddiası devam etsin diye getirildiğine, her şeyin baştan planlandığına inandığım için sonucunda şike yapanlara küme düşme cezasının kaldırılacağına inandığım toplantı.

    edit: g.t olduğuma sevindim.
  • spor toto süper ligi 2011 - 2012 sezonuna yön verecek kurul.
hesabın var mı? giriş yap