• red bulların çarpışması sonucu okay karacanın haykırdığı yarıştır. arabalar üzerine zimmetliydi galiba..
  • 4 anglosakson'u kürsüde buluşturmuş yarışma

    lewis hamilton
    janson button
    mark weber
    mehmet şimşek
  • basın toplantısındaki futbol muhabbeti ile yarmıştır.

    webber'e dünya kupası sorulur ve olaylar gelişir:

    mark webber: (güldükten sonra) tüm avusturalya'lı izleyenlerden özür dilerim, gülmüyordum tabi... bence almanya ile berabere kalırız
    schumacher: bazı sakatlarımız var ama grupta herkesi yeneriz ve finale kadar gideriz, üzgünüm mark..
    ve rubens barrichello: *arkadaşlar ikinizden de özür dilerim ama..(gülüşmeler)
  • redbull an itibari ile kanatlandırmıştır.
  • mclaren pilotlarına "bayırda vitesi boşa al,benzin bitmesin" uyarısı yapıldığı yarış.
  • sesim kısıldı, halen işitme problemleri yaşıyorum, hatta bu entry'i bağırarak yazıyorum ve evet harikaydı, özellikle koyu bir mclarenci olarak hayatımın en güzel günlerinden biri oldu. çok mutluyum lan. özlemişim f1 motorunun sesini, dünya üzerinde başka hiç bir ses bu kadar güzel ve yüksek çıkamaz! bir süre sonra bu sesi dinlemek kesinlikle mazoşist bir zevke dönüşüyor.

    ve sözüm size ilk virajın ordaki açık alan ve üstü açık tribününün insanları, çöp kamyonuna tezahürat yapmak nereden çıktı abi, halen gülüyorum ulan. önce mercedes c63 amg'ye tezahürat yaptılar, sonra mercedes sls'e ve ardından bununla da yetinmeyip hemen önlerinden geçen çöp kamyonuna da ıslık çalıp alkışladılar. tebrikler, yardınız!
  • bir arkadaşın * eski sevgilisinin grid girl olarak yer alacağı yarış.

    "o kadar motor markası ve ekipmanının tanıtımı için daha uygun birini bulamazlardı herhalde."

    bi' arkadaş
    mayıs 2010
  • istanbulpark sezonun en önemli ve en heyecanlı anına ev sahipliği yapmış oldu.. vettel yandan gömünce ananıskim tepkileri eşliğinde üstüme döktüğüm kahvenin yeterince sıcak olmaması tek tesellim..

    webber neler söyleyecek, yoksa çenesini tutacak mı merak ediyorum? o bkz'ı vermek istemiyorum ama haklı..
  • okay karacan'ın 10 turdur söyleye söyleye redbulları çarpıştırıp, vetteli yarış dışı bıraktırdı. lakin bu kaza redbull 'u karıştırır.
  • bu seneki bilet fiyatlarına pahalı denmesini anlayamıyorum arkadaş. şöyle düşünün, yabancı bir grubu canlı izlemenin günümüzdeki fiyatı 100 liranın altında değildir. hadi onu geçtim, kıçı kırık çok güzel hareketler bunlar oyunu bile tonla para etmektedir; ama 3 gün boyunca 6-7 tane yarışı izlemek için verilen 70 lira insanlara çok gelmektedir. erken davrananların biletleri 40 liraya aldığını söylemiyorum bile.

    bence sadece ilgi meselesi. motor sporlarına yabancı bir milletin rihanna'ya 135 lirayı vermesi, sonra f1'e 70 lirayı çok görmesi çok doğaldır. biletleri 10 lira da yapsanız o pist dolmaz arkadaş.

    edit: tribünden f1 izlenmez. çim alanda yaya yaya oturup, istendiğinde pistin başka yerlerinden yarışı izleme imkanı varken bir koltuğa çakılıp kalmanın akıl karı olduğunu düşünmemekteyim.
hesabın var mı? giriş yap