• schumi'nin içinde o efsaneden bir şeylerin hala olduğunu gösterdiği yarıştır.

    son ana kadar bekledim schumi bişeyler yapsın diye, gerçekten son anda yaptı. büyüksün.
  • müdahele ekiplerinin pilotlara bırakın dokunmayı omuzlarına ellerini atarak dışarı aldıkları yarış. hani dokunmak yasaktı serhan acar! haftaya eğitimde gösterirsin artık...
  • güvenlik aracının son turlara da eşlik etmesiyle bizi fantezi alemlerine sürüklemiş yarıştır. en sona kalmış 12 araç, herkes zaten batmış gidiyor, her an yeni bir kaza... düşünün bir, güvenlik aracı çıktıktan sonra finish çizgisine 100 metre kala herkes gazı köklese, bir karambol olsa, tüm araçlar birbirine girse ve finish çizgisini öbek halinde geçseler, hatta bir tanesi uçarak geçse... nasıl olurdu? kesinlikle bu yarışa uygun bir final olurdu. ama sc uzak dursun o kargaşadan, kıyamam fıstık gibi amg'ye.

    sonuç olarak, mark webber'in kazandığı, schumacher'in de alonso'ya son dakikada kelimenin gerçek anlamıyla taktığı yarış olmuştur. bir dahakine istanbul park'tan bildirmek üzere...
  • schumi'nin son virajda alonso'yu geçişi yarış komserleri tarafından incelemeye alınmıştır.
  • vettel'in charlotte casiraghi'den kupayı alarak 1. olmuş kadar mutlu olduğunu sanıyorum. güzel kadın vesselam, bir de schumacher'in hareketi sanırım geçersiz sayılacak ama yine de adam kuralları sonuna kadar zorluyor bunları görmek güzel, zevkli.
  • schumi'nin yine yeniden alonso'ya kıydığı yarış olmuştur. yarışlar işte tam da bu yüzden bu adam için son dakikaya kadar izlenmeye değer.
  • alonso'nun şampiyonluğunu engellemek için her türlü çirkefliği yapmasına rağmen iki defa tokatlanmış sucu mahir'in, 70 tur aynı lastikle yarışan alonso'yu, son turdaki çakallıkla geçmesi ile orgazm olan fanboylara sahip olduğunu gösteren yarış. ne yaraymış birader. ayrıca sucu mahir'e ceza gelebilir bu atak yüzünden zira güvenlik aracı ile biten yarışlarda geçiş yapamıyorsun. ayırca damon hill incelemeyi yapanlar arasında.

    redbull'un ispanya'da yaptığı güncellemeler webbo'ya yaramış gibi. yanına yaklaştırmadı kimseyi. vettel mi abartılıyordu yoksa webbo mu küçüseniyordu önümüzdeki yarışlara bakmak lazım. alonso'nun antrenmanlarda yaptığı hata muhtemel bir birinciliğe mal oldu. monaco'da sonuncu başlayıp yedinci bitirmek büyük başarı. ferrari'nin lastik hamlesinin payı büyük tabii.
  • güvenlik aracına kurban olunası yarış.
  • safety car pilotlarının sürekli gelen çağrılar üzerine yedikleri donutları ve içtikleri kahveyi pencereden dışarı atarak piste dalıp müdahale ettikleri yarış olmuştur..
  • rubens barichello'nun memelerinin olduğunu gözümüze sokan yarış olmuştur...
hesabın var mı? giriş yap